spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Argesenii isi vor da cu parerea: Vreti sau nu ca RAJA Constanta sa preia Aquaterm?

Facebook Twitter Google+
Argesenii isi vor da cu parerea: Vreti sau nu ca RAJA Constanta sa preia Aquaterm?

Cristian Mitrofan, presedintele PNL Curtea de Arges a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca, in cel mai scurt timp, liberalii vor amplasa un cort in municipiu, unde vor primi pareri ale argesenilor referitoare la preluarea serviciului de apa si canalizare de catre cei de la RAJA. „Cortul va fi amplasat pe un teren privat in apropiere de Centrul de Cultura, in zona centrala. Vom cerere parerea argesenilor referitor la subiectul RAJA si vom tine cont de ea.” a spus Cristian Mitrofan.

Cum zvonurile legate de preluarea Aquaterm dau ca sigur incheierea „tranzactiei” pana la sfarsitul acestui an, liberalilor le ramane destul de putin timp pentru a face un sondaj de opinie in acest sens. „Daca se va organiza o intalnire complet transparenta, cu toti consilierii locali, cu specialisti in domeniu, juristi, presa, si ni se va demonstra ca delegarea serviciului este cea mai buna solutie, vom vota pentru. In caz contrar nu… Noi avem deja o solutie insa o vom prezenta dupa ce reprezentantii UAT-ului vor veni cu solutia lor” a mai spus Mitrofan referitor la subiectul RAJA.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....