spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Argesenii au facut reclamatii serviciului care se ocupa cu deszapezirea – Nu sunt multumiti

Facebook Twitter Google+
Argesenii au facut reclamatii serviciului care se ocupa cu deszapezirea – Nu sunt multumiti

« Cu ninsoarea destul de abundenta si un strat depus de zapada pe carosabil, am fost surprins sa vad cum echipajul de dezapezire ce se deplasa de la Peco Valea Sasului spre Centru, avea lama ridicata si echipamentul de imprastiere nisip oprit. In plus, acesta circula haotic, cu o roata pe axul drumului, fortand ceilalti participanti la trafic sa il ocoleasca. Daca acest sofer nu a avut parte de lectii de dezapezire, va rog sa il trimiteti la cursuri sau sa il schimbati. Il platim degeaba !” spune un argeşean nemulţumit de modul în care s-ar face deszǎpezirea strǎzilor la Curtea de Argeş.

Momentan, în municipiu nu existǎ strǎzi blocate sau probleme legate de stratul de zǎpada. Utilajele SPGC au acţionat atât azi noapte cât şi astǎzi şi sunt pregǎtite sǎ intervinǎ pentru orice fel de problemǎ. Pe toate arterele rutiere a fost împrǎştitat material antiderapant iar la Curtea de Argeş nu s-au inregistrat evenimente rutiere din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....