spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ARGEŞENII AU AJUNS LA LIMITA RĂBDĂRII, CONSILIERII TAC MÂLC ! DACĂ NU S-AU FĂCUT LUCRĂRILE, UNDE SUNT BANII, PANŢURESCULE? 

Facebook Twitter Google+
ARGEŞENII AU AJUNS LA LIMITA RĂBDĂRII, CONSILIERII TAC MÂLC ! DACĂ NU S-AU FĂCUT LUCRĂRILE, UNDE SUNT BANII, PANŢURESCULE? 

– Dezastru pe strada Făgetului, Buşaga, Plopiş şi Valea Doamnei

– Deşi Guvernul a dat banii necesari din aprilie 2018, primăria nu i-a folosit. De ce ?

După ce, la început de an 2018, ziarul nostru trăgea serioase semnale de alarmă cu privire la starea deplorabila în care au ajuns câteva străzi din Curtea de Arges grav afectate de alunecari de teren sau inundatii, primarul Panţurescu anunţa pompos, prin aprilie, ca Guvernul PSD a alocat banii necesari, circa 1,4 milioane euro, pentru reabilitarea acestora strazi. Mai mult, in sedinta din 8 august 2018, consilierii locali aflaţi sub bagheta veşnicului demisionar Ion Şerban, aprobau hotărârile de Consiliu Local prin care banii aceştia urmau a fi cheltuiţi pentru refacerea străzilor cu probleme. De precizat că, aşa cum reiese si din imaginea alaturată, termenele de executie trebuia să fie de 2, 5 luni, adica la intrarea în iarnă, la final de an 2019, străzile trebuia să arate…”boboc” iar banii cheltuiţi. Aşa cum relatam într-o ediţie anterioară a ziarului, o echipă a ziarului si a televiziunii noastre, la solicitarea argeşenilor sătui de minciuni, a mers pe străzile care ar fi trebui să fie reparate pe banii daţi de la Guvern. Imaginile suprinse sunt incredibile şi arată că Primăria lui Panşurescu dar şi aleşii PSD şi-au bptut joc de oameni. Zilele trecute echipa PROFIT 24 TV a ajuns pe strada Făgetului iar imaginile sunt de-a dreptul incredibile. Noroi pănă la glezne şi o stradă care este de fapt o uliţă înfundata. De pe strada Făgetului am ajuns si pe Buşaga unde situaţia este identica, una care a adus la disperare locuitorii din zona, plătitori de taxe si impozite regale. ” Au avut banii de la Guvern, am citit la d-voastra in ziar, consilierii au aprobat lucrările… Să ai bani veniţi la timp dar să nu îi cheltui pentru binele oamenilor, asta nu o mai înţelegem, asta e bătaie de joc ! Dacă nu aţi făcut lucrările, unde sunt banii domnule Panţurescu şi domnilor consilieri locali care treceţi pe la noi doar o dată la patru ani ?”, strigă, cu năduf, un argeşean de pe strada Făgetului. Un amplu reportaj pe această temă puteţi urmări, în această marți, 12 februarie, de la ora 19:00 la Super TV si Profit 24 TV. Pănă atunci să mai precizăm că banii au fost alocaţi Primăriei din Curtea de Argeş încă din primăvara anului trecut, atunci cand Guvernul României a emis Hotărârea nr. 177/4 aprilie 2018 prin care s-a alocat suma de 6.063.000 lei pentru refacerea străzilor cu probleme din oraş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....