spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Argeşenii acuzǎ, Narcis Sofianu îi încurajeazǎ : «Să ne trăiesti Primar iubit că ne-ai călit »

Facebook Twitter Google+
Argeşenii acuzǎ, Narcis Sofianu îi încurajeazǎ : «Să ne trăiesti Primar iubit că ne-ai călit »

E jale la Piteşti unde, în urma ploilor, anumite strǎzi aratǎ ca cele ale unui cǎtun uitat de lume. Imaginile postate pe Facebok de un argeşean au stârnit nenumǎrate controverse, au fost comentate pro şi contra, s-au fǎcut acuze şi comparaţii.

« Străzile Pitestiului .Să ne trăiesti Primar iubit că ne-ai călit » a scris argeşeanul alǎturi de fotografii, iar postarea sa a fost preluatǎ şi de liberalul Narcis Sofianu, fost candidat la funcţia de primar al Piteştiului.

strada-pitesti-1In ciuda tuturor comentariilor însǎ nimeni nu a specificat zona exactǎ a strǎzii şi, totuşi, principalul vinovat reiese a fi primarul Ionicǎ, deşi acesta are la “activţ doar câteva luni de mandat.

« In ultimii 16 ani domnul Ionica s-a ” ocupat ” si de strazi, in calitate de viceprimar…” este de pǎrere Narcis Sofianu care, alǎturi de alţi argeşeni îl considerǎ vinovat pe actualul edil al Piteştiului pentru acest gen de probleme.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....