Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Argeşenii acuzǎ, Narcis Sofianu îi încurajeazǎ : «Să ne trăiesti Primar iubit că ne-ai călit »

Publicat

in

E jale la Piteşti unde, în urma ploilor, anumite strǎzi aratǎ ca cele ale unui cǎtun uitat de lume. Imaginile postate pe Facebok de un argeşean au stârnit nenumǎrate controverse, au fost comentate pro şi contra, s-au fǎcut acuze şi comparaţii.

« Străzile Pitestiului .Să ne trăiesti Primar iubit că ne-ai călit » a scris argeşeanul alǎturi de fotografii, iar postarea sa a fost preluatǎ şi de liberalul Narcis Sofianu, fost candidat la funcţia de primar al Piteştiului.

strada-pitesti-1In ciuda tuturor comentariilor însǎ nimeni nu a specificat zona exactǎ a strǎzii şi, totuşi, principalul vinovat reiese a fi primarul Ionicǎ, deşi acesta are la “activţ doar câteva luni de mandat.

« In ultimii 16 ani domnul Ionica s-a ” ocupat ” si de strazi, in calitate de viceprimar…” este de pǎrere Narcis Sofianu care, alǎturi de alţi argeşeni îl considerǎ vinovat pe actualul edil al Piteştiului pentru acest gen de probleme.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Publicat

in

De

Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un avertisment la adresa tuturor partidelor care se vor alternative la PSD.

Oreste trage un semnal de alarmă și precizând că „dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil”.

Partidele care susțin parcursul european, Civilizația occidentala și progresul spiritual și material al României trebuie sa înțeleagă ca cei dispuși sa le voteze așteaptă in primul rând ca ele sa nu semene cu PSD… credeți ca liberalii, useristii sau pemepistii au atins maturitatea necesară încât sa facă cu adevărat o altfel de politica decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public?

Pentru a afla, trebuie sa ii vedem in exercițiul functiunii… însă îmi permit sa ii avertizez pe toți, ca dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca sa reusesasca, noi toți ar trebui sa fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei gaunoase și avem așteptări mari! Nu mai toleram incompetenta și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne meritam soarta!”, atenționează Oreste.

Vezi și

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Simona Halep face spectacol! Victorie formidabilă la Dubai

Publicat

in

De

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, a făcut spectacol la Dubai.

La capătul unei partide epuizante, jucătoarea noastră s-a impus, în trei seturi, în fața kazahei Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6.

Știre în curs de actualizare

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend