spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Argeşean prins in flagrant cu droguri ! A FOST „SĂLTAT” DE PE STRADA DE MASCAŢI

Facebook Twitter Google+
Argeşean prins in flagrant cu droguri ! A FOST „SĂLTAT” DE PE STRADA DE MASCAŢI

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Pitești, a fost prins în flagrant de polițiștii BCCO Pitești, încercând că vândă cannabis în zona Bascov. Acesta era bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Acum, piteșteanul se află în arest timp de 30 de zile.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrat delict un bărbat, de 28 de ani, din Pitești, care ar fi încercat să vândă cannabis pe raza comunei Bascov, judeţul Argeş.

Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie a.c., cel în cauză ar fi procurat diverse cantitați de cannabis din Spania, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletarie sau curierat, iar ulterior le-ar fi vândut pe raza județului Argeș.

Pentru probarea activităţii infracţionale în dosarul penal, după prinderea în flagrant, polițiștii au efectuat o perchezițe domiciliară, pe raza județului Argeș.

În urma percheziției au fost identificate şi indisponibilizate circa 1 kg de cannabis, ustensile folosite la prepararea, porționarea și consumul substanțelor halucinogene, două telefoane mobile şi un autoturism.

Bărbatul a fost adus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....