spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ARGEŞEAN PĂŢIT, OPC ADORMIT ! Spune ce număr la maşină ai, ca să ştii ce taxa dai !

Facebook Twitter Google+
ARGEŞEAN PĂŢIT, OPC ADORMIT ! Spune ce număr la maşină ai, ca să ştii ce taxa dai !

O argeşeancă a avut surpriza să constate că la Piteşti taxa de parcare se plăteşte în functie de … numărul maşinii. Mai exact daca ai număr de înmatriculare dintr-o ţară a Uniunii Europene, plăteşti taxa de parcare dubla. Mai mult, bonul fiscal nu se elibereaza decat pentru masinile cu numar de înmatriculare  de Romania, daca ai numar strain trebuie sa te certi cu încasatorul. Toate acestea se intampla la parcarea lui Pompiliu Diplan din Piteşti, cea de lângă bistro 27.

Iată ce povesteste C.A, o argeşeancă clientă a acestei parcări din buricul targului.

” PATANIA ZILEI CUM DOAR IN ROMANIA SE POATE!! Aceasta este o parcare din Pitesti, lângă Bistro27. În teorie pe pancarta scrie 2 lei /ora si exact asa mi s-a si spus când am întrebat. Mie însă mi s-au luat 5 lei  pe 40 de minute! Mi s-a spus că plata se face când ies cu masina. Întind 5 lei si astept restul. Mi se spune sa plec dar intreb”pai…nu este 2 lei ora????”
Mi se raspunde”astazi nu, azi e 5 ca asa vreau eu !!” SERIOS mi-am zis????”  De ce, ca am număr de Italia am întrebat?” L-am amenințat cu protectia consumatorului mi s-a dat acest amărât de bon(vezi foto) sa imi închidă gura.
Mi-am parcat masina sa chem protectia consumatorului. Surpriza insa, a raspuns un robot care imi zice sa intru pe site sa ma înscriu ca asociat, sa plătesc o taxa anuală si abia apoi ma pot lua în considerare. Da zic eu….un simplu cetatean ce poate face sa se apere de astfel de abuzuri într-o țară ca România????? Daca este 6 lei zic”scrie frate 6 lei ora nu 2!!!
Intentia era sa cobor sa-i troznesc una de 3 lei rest!!!!”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....