Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ARGEŞEAN PĂŢIT, OPC ADORMIT ! Spune ce număr la maşină ai, ca să ştii ce taxa dai !

Publicat

in

O argeşeancă a avut surpriza să constate că la Piteşti taxa de parcare se plăteşte în functie de … numărul maşinii. Mai exact daca ai număr de înmatriculare dintr-o ţară a Uniunii Europene, plăteşti taxa de parcare dubla. Mai mult, bonul fiscal nu se elibereaza decat pentru masinile cu numar de înmatriculare  de Romania, daca ai numar strain trebuie sa te certi cu încasatorul. Toate acestea se intampla la parcarea lui Pompiliu Diplan din Piteşti, cea de lângă bistro 27.

Iată ce povesteste C.A, o argeşeancă clientă a acestei parcări din buricul targului.

” PATANIA ZILEI CUM DOAR IN ROMANIA SE POATE!! Aceasta este o parcare din Pitesti, lângă Bistro27. În teorie pe pancarta scrie 2 lei /ora si exact asa mi s-a si spus când am întrebat. Mie însă mi s-au luat 5 lei  pe 40 de minute! Mi s-a spus că plata se face când ies cu masina. Întind 5 lei si astept restul. Mi se spune sa plec dar intreb”pai…nu este 2 lei ora????”
Mi se raspunde”astazi nu, azi e 5 ca asa vreau eu !!” SERIOS mi-am zis????”  De ce, ca am număr de Italia am întrebat?” L-am amenințat cu protectia consumatorului mi s-a dat acest amărât de bon(vezi foto) sa imi închidă gura.
Mi-am parcat masina sa chem protectia consumatorului. Surpriza insa, a raspuns un robot care imi zice sa intru pe site sa ma înscriu ca asociat, sa plătesc o taxa anuală si abia apoi ma pot lua în considerare. Da zic eu….un simplu cetatean ce poate face sa se apere de astfel de abuzuri într-o țară ca România????? Daca este 6 lei zic”scrie frate 6 lei ora nu 2!!!
Intentia era sa cobor sa-i troznesc una de 3 lei rest!!!!”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Alertă maximă -Incendiu la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, la numarul 112 a fost sesizat un incendiu la un cos fum cu posibilitatea extinderii la casă în municipiul Curtea de Argeș. La fata locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere.

Revenim cu detalii…

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Încă o încercare – Azi a fost reluată procedura pentru consolidarea şi reabilitarea Cetăţii Poenari

Publicat

in

De

Consilul Județean Argeș a lansat, astazi, în sistemul electronic naţional de achiziţii publice o nouă licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de actualizare DALI şi expertiză tehnică (65.000 de lei, fără TVA), o primă etapă pentru consolidarea şi reabilitarea Cetăţii Poenari. După această fază se va trece la licitaţia pentru execuţia propriu-zisă, dar sunt deja mari întârzieri în cadrul acestui proiect care ar trebui să fie realizat cu bani europeni în baza unui contract de finanţare deja semnat. Așa cum ziarul nostru a relatat, ultima licitașie pentru realizarea lucrărilor de conservare şi consolidare a Cetăţii Poenari, proiect estimat la 7,3 milioane de lei, fără TVA, pentru 19 luni, a fost anulată de comisia de evaluare pentru că singura ofertă, depusă de compania italiană Apulia, a fost apreciată ca inacceptabilă şi/sau neconformă. În paralel, Consiliul Judeţean derulează o procedură proprie de licitaţie pentru amenajarea unei căi mecanizate de acces către cetate, cu bani de la bugetul judeţean, iar Muzeul Judeţean are în derulare o procedură pentru amenajarea unui gard electric care să ferească turiştii care urcă pe scări de urşii care şi-au făcut apariţia în zonă şi din cauza cărora cetatea este închisă încă din martie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend