Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Argeșean de 37 ani prins cu muniție în apartament

Publicat

in

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat o percheziție în orașul Mioveni, la locul de muncă al unui bărbat de 37 de ani, din Mioveni, bănuit de  săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări polițiștii au stabilit că, în perioada aprilie  – august a.c., bărbatul ar fi deținut, fără drept, 216 elemente de muniție.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 342 din Codul Penal, iar elementele de muniție au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Jandarmii i-au călcat pe hoții de curent din Băiculești și Merișani

Publicat

in

De

În această dimineaţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia, pe raza localităților Merișani și Băiculești din judeţul Argeş. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică potrivit prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate trei imobile pe raza comunei Merișani care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică, fapt pentru care reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform Codului de Procedură Penală şi prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

Au rezultat 3 dosare care au fost înaintate organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, și amintim că în urmă cu puțin timp acest gen de acțiune s-a desfășurat tot pe raza comunelor Merișani și Băiculești unde au fost descoperite mai multe imobile racordate ilegal.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atenție la Bascov! Nucleara PSD a fost amorsata, Stancu eliminat ?

Publicat

in

De

Se anunță agitație mare la Bascov, taman în ajun de ziua femeii. Pe 7 martie va fi mare adunare pesedista la Bascov pentru stabilirea candidatului PSD la primărie. Sursele noastre spun că se pregătește răsturnarea actualului primar, Gheorghe Stancu, din barca de mare viteza care l-ar duce spre un nou mandat de primar. Informatorii noștri spun ca, pentru a nu părea că Mânzână si Bucura Oprescu îi dau vânt lui Stancu cu propriile mîini… deloc curate, a fost aruncată la inaintare familia Bomborezu. Prin invaluire, s-a dat de înțeles că juniorul Bomborez ar fi optiunea PSD dar, umbla vorba-n targ, seniorul Bomborez a tras deja sforile pentru și a intrat in gratiile lui Manzana. Acesta a batut strazile Bascovului in ultimele zile, a facut liste de semnaturi si se va prezenta la marea adunare pesedista cu o ceata de simpatizanti pentru a arunca nucleara in PSD Bascov. Așa de bine s-ar fi descurcat Bomborezul, că până și Simona Bucur Oprescu a ramas uimită. Motiv pentru care , spun sursele noastre, bruneta deputată PSD, va fi prezenta astazi la Bascov, in jurul orei 15:00, pentru a avea o discuție cu primarul Gheorghe Stancu. Acesta a cam mirosit ceva si se pare ca o va da pe spate pe doamna deputat (speram ca va purta pantaloni) cu 3 poezii, un citat din Schopenhauer si nelipsitul buchet de trandafiri rosii. Vor fi suficiente insa, pentru a dezamorsa nucleara pregatita de PSD la Bascov ? Sa mai spunem că va fi show garantat, în dupa amiaza zilei de 7 martie. Asta pentru ca după furtunoasa ședință a PSD care ar urma sa aiba loc la Casa de Cultura Adriana Trandafir, va urma imediat un spectacol artistic dedicat zilei de 8 Martie. Oare Lorena Toma a aflat ca PSD și-a pus ședința chiar in ziua in care ea va munci pe branci pentru reusita spectacolului si ca exista risc mare ca circul PSD sa afecteze o acțiune culturală dedicata femeilor din Bascov, de ziua lor ?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend