spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Aquaterm-ul fara director – Locul lui Gabriel Nastea ramane liber

Facebook Twitter Google+
Aquaterm-ul fara director – Locul lui Gabriel Nastea ramane liber

Mandatul de administrator al SC Aquaterm CAG 98 SA, societatea consiliului local Curtea de Arges care furnizeaza serviciile de apa si canalizare in municipiu, se incheie la sfarsitul acestei luni.

Gabriel Nastea a fost numit pentru o perioada limitata, imediat dupa ce membrii AGA, adica alesii locali au decis sa il scoata de la conducerea institutiei pe fostul manager, Ion Bolovan.

Numirea lui Nastea a fost o surpriza acum cateva luni insa si mai mare va fi surpriza la sfarsitul acestei luni cand fie Gabriel Nastea va fi inlocuit, fie consilierii vor considera ca cea mai buna solutie pentru aceasta societate este preluarea de catre RAJA Constanta.

Cum discutiile privind aceasta preluare au fost intotdeauna contradictorii, nu este exclus ca sedinta AGA stabilita pentru data de 25 septembrie sa fie una cu scantei la Curtea de Arges.

De mentionat ar mai fi faptul ca in timpul mandatului sau de doar cateva luni de zile, Gabriel Nastea a reusit sa identifice si sa remedieze o buna parte din problemele pe care le avea societatea. S-au redus simtitor pierderile de toate felurile si cheltuielile Aquaterm-ului si s-au facut proiecte pentru statiile de captare si epurare care sunt intr-un stadiu avansat de deterioare. In functie de voturile consilierilor locali Gabriel Nastea ar putea ramane cel putin pentru inca un mandat bine stabilit la conducerea Aquaterm, pentru a-si duce la indeplinire proiectele, ideile si lucrarile pe care le-a inceput in folosul societatii si al argesenilor care beneficiaza de acest serviciu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....