Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

APA s-a SCUMPIT cu 21% la Curtea de Argeș  – Trupa lui PIC a încercat majorarea preţului cu 40 % – CE SPUN ARGEŞENII

Publicat

in

A fost circ pe banii noştri, zilele trecute, la şedinţa Consilului Local Curtea de Argeş, aşa cum ati vazut si dumneavoastra in transmisia in direct a pstului nostru de televiziune. Asta pentru că, pe ordinea de zi a figurat şi majorarea cu 40 % a preţului apei potabile. Nervos că ziarul nostru si televiziunea i-au dat în vileag manevrele cu apa, primarul PIC Panţurescu era negru de supărare încă de la începutul şedinţei. Ajuns la punctul cu marirea pretului apei, Panţurescu a repetat ceea ce i-am spus noi de cateva saptamani: Aquaterm este societatea orasului, a cetatenilor, deci ei decid, prin consilierii locali cand si cum se majoreaza pretul. Una peste alta, a fost cric ieftin in care au jucat şi jonglat atat pesedistii cat si penelistii. Consilierul Serban, ca preşedinte de şedinţă, a preluat propunerea noastra de majorare graduala a preţului la apă, asta in ciuda catorva consilieri PSD care cereau insistent majorarea cu 40 %. Intr-un final, consilierii locali au acceptat propuenerea lui Serban dar si a noastra, si au majorat pretul apei cu 20,95 %, cu precizarea că urmatoarea majorare sa fie la inceputul anului 2020 , cu 20%. Asadar, noul pret al apei potabile va fi de 4,15 lei/mc si nu 4, 83 lei/mc cat ar fi vrut trupa lui Pic şi Poc.

Seful CA al Aquaterm, a aratat obrazul consilierilor şi primarului: Mărim pretul apei pentru ca nu aţi investit bani în societate

Cum nici Panţurescu nu a avut curaj sa intre in discuţii şi nici directoarea Aquaterm SA, Claudia Mihailescu, cea care a dus la groapa Transarg SA, cea mai buna intervenţie a fost cea a sefului CA al Aquaterm SA. Acesta a încercat sa motiveze coerent şi pe cifre moticul pentru care ar trebui majorat pretul apei iar concluzia sa, una dureroasa, a fost una care a enervat consilierii locali, in special cei care au prin radacini pe scaunele din Consiliu Local: in lipsa investitiilor finanţate de Consilu Local, majorarea pretului la apa e singira alternativa de a tine in viata societatea, Sau, altfel spus, daca guralivii consilieri aprobau alocarea de sume pentru investitii la momnentul potrivit, nu era nevoie de majorarea de pret. Să mai spunem ca solicitarea majorarii de preturi a fost semnata de directorul Aquaterm, nimeni alta decat Claudia Mihailescu, membra PSD, fost consilier PSD si cea care a condus la groapa societatea Transarg SA.

Ce spun argeşenii despre majorarea pretului ?

Pe timpul transmisiei televizate a sedintei CL, sute de argeşeni au tinut sa comenteze decizia de majorare a preţului apei. Iată dintre mesaje care arată starea de spirit a argeşenilor:

Cristina Guran: Voi, cei 11 votanti pentru scumpirea apei, pana cand mai abuzati de bunatatea cetatenilor din Orasul Regal????!!!

Marius Balan: Umblați la sporurile si indemnizațiile voastre si se vor găsi bani. Nu repede măriți prețul apei.

Dorina Jigman: Găsiți o soluție prin atragere de fonduri europene pentru investiții în modernizarea rețelelor si schimbarea filtrelor .Aveti grija cum cheltuiti banii publici …salarii rezonabile nu creșteti pretul pentru salarii mari

Yany Ionut : Ce se cearta astia in fata camerelor, pe apa si banii nostri, si in spate fac combinatii pe banii statului.

Nicolae Scarlat: De 30 de ani cei care au administrat firma Aquaterm nu au făcut nimic pentru a o îmbunătăți . Au luat nu au dat și trebuie trași la răspundere .

Baluta Cristi: Votații tata ca așa ne trebuie. ….O sa bem apa cu porția …..Noi suntem proștii nu astia. ..

George Rusanu: Va așteptăm din ușă în ușă în campanie cu o găleată cu apă mizerabilă că și voi ….

George Rusanu: Ultima majorare făcută a fost exact pt refacerea rețelei de apă și evitarea pierderilor!!!!

ACTUAL

Omul Olguței Vasilescu ‘amenință’ dezbaterea lui Klaus Iohannis: ‘Rareș, venim peste voi’

Publicat

in

De

Fost consilier al Olguței Vasilescu în perioada în care aceasta a condus Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu iese la atac pe pagina de socializare.

Vasilcoiu îi transmite lui Rareș Bogdan că PSD va merge peste Klaus Iohannis, la dezbaterea electorală pe care președintele în funcție o organizează marți.

„Rares, venim peste voi, Penibilule, la așa-zisa dezbatere a voastră cu voi insiva!
Ba, intram peste voi înăuntru!
Sa văd cât va poate apăra SPP, Lașilor!
Evident, intram sa dezbatem!
Cotcodaaaaacccc!”, anunță Vasilcoiu.

Vezi și

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere modificarea proiectului care urcă vârsta de pensionare la 75 de ani

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

Citeste mai mult

ACTUAL

LOTO 6 din 49, 17 noiembrie 2019. Nebunie la loto! Numere imposibil de ghicit

Publicat

in

De

Duminică, 17 noiembrie 2019, au avut loc noi trageri organizate de Loteria Română. Astăzi au avut loc ultimele trageri din seria TRAGERILOR SPECIALE LOTO ALE LUNII NOIEMBRIE, dupa ce la tragerile loto de joi, 14 noiembrie 2019, s-au inregistrat 19.641 de castiguri, in valoare totala de 1.292.065,16 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 15,31 milioane lei (peste 3,2 milioane euro). Fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 100.000 de lei.

Numerele extrase duminică, 17 noiembrie 2019, sunt:

Loto 6/49: 11  17  15  49  33  6

Joker: 38  12  25  28  41 + 4

Loto 5/40: 19  29  2  8  38  39

Noroc: 0  0  8  8  7  4  2

Super noroc: 5  2  9  5  5  1

Noroc plus: 4  0  3  8  5  1

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend