Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Anunț UTIL, în plină epidemie: Radierea maşinilor înscrise în Programul Rabla se va face din oficiu

Publicat

in

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (DRPCIV) anunţă că radierea maşinilor înscrise în Programul Rabla de înnoire a parcului auto naţional va fi făcută din oficiu şi apoi trimisă titularului la adresa de domiciliu, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (DRPCIV), operaţiunea de radiere din circulaţie a unui vehicul uzat, participant în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional Rabla, va fi efectuată din oficiu, în conformitate cu prevederile articolului 17 alineatul (5) litera a) din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor care a efectuat înmatricularea acestuia, în baza transmiterii către această instituţie a certificatului de distrugere, în format electronic, de către operatorul economic autorizat care a emis acest document.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

„Dovada radierii din circulaţie a unui vehicul aflat în situaţia anterior menţionată va fi transmisă, de îndată, titularului înmatriculării, la ultima adresă de domiciliu existentă în Registrul Naţional de Evidenţă a Permiselor de Conducere şi a Vehiculelor Înmatriculate”, se arată în comunicat.

Finalitatea acestui demers, mai arată DRPCIV, „va fi reprezentată de efectuarea operaţiunii de radiere din circulaţie a vehiculelor fără a mai fi necesară prezentarea, de către proprietari, la ghişeele Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, a documentelor prevăzute de articolului 25 al OMAI 1501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberarea autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor, cu respectarea termenelor stabilite în legislaţia aplicabilă Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional”.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO – Gabriela Firea împarte alimente pentru bătrânii din București

Publicat

in

De

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, alături de cei de la Centrul de Seniori au împărțit alimente bătrânilor din București. Pachetele conțin alimentele de bază și sunt dezinfectate înaintea distribuției.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

”În București, nimeni nu este lăsat singur: Primăria Capitalei asigură pachete de bază pentru sute de persoane vârstnice care au nevoie de sprijin: cei cu pensii mici, singuri/ fără aparținători, cu probleme grave de sănătate sau diferite forme de handicap

Am participat, alături de colegii de la Centrul de Seniori al Municipiului București la demararea acțiunii de distribuire a pachetelor care conțin alimente de bază precum orez, făină, mălai, paste, cartofi, conserve, dar și produse pentru protecție, atât de necesare în această perioadă: dezinfectanți, măști, mănuși. Beneficiarii pachetelor pot fi siguri de igiena acestora, toate cutiile sunt dezinfectate.

Pachetele, alcătuite după modelul internațional, aplicat și de Crucea Roșie în perioadele dificile, au fost achizitionate din bugetul CSMB și din donații de la diferite companii sau ONG-uri.

Centrul pentru Seniori ține legătura cu mii de vârstnici, pentru a vedea care sunt nevoile lor și poate fi contactat la următoarele numere de telefon:
0785.199.197 
0784.153.108 
0762.337.436
0786.251.696 
0785.211.439 
0761.336.399”, scrie Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Timiș – Peste 80.000 de măşti chirurgicale vor fi distribuite medicilor de familie şi centrelor de îngrijire a vârstnicilor

Publicat

in

De

Peste 80.000 de măşti vor ajunge, joi, în judeţul Timiş, urmând să fie distribuite medicilor de familie şi centrelor de îngrijire a persoanelor vârstnice.

„Pentru judeţul Timiş vor fi distribuite 41.600 de măşti chirugicale la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi 40.950 de măşti chirurgicale ajung la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Timiş. Măştile chirurgicale vin în sprijinul protejării activităţii medicilor de familie şi a personalului din centrele de îngrijire pentru persoane vârstnice şi pentru bolnavii cronici”, arată un comunicat trimis, joi, AGERPRES, de Prefectura Timiş.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Pentru asigurarea condiţiilor corespunzătoare de protecţie a personalului din asistenţa medicală primară, din asistenţa socială pentru persoane vârstnice, precum şi din instituţiile şi structurile al căror personal vine în contact cu persoane care prezintă risc major de a fi infectate cu virusul SARS-COV-2, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă trimite în ţară un număr de 4.150.000 măşti chirurgicale cu trei pliuri. Măştile au fost primite de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă ca donaţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend