spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Anunt de la meteorologi! Vezi cum va fi vremea in perioada urmatoare !

Facebook Twitter Google+
Anunt de la meteorologi! Vezi cum va fi vremea in perioada urmatoare !

Temperaturile vor fi în media celor normale perioadei în majoritatea regiunilor, în primele zile ale acestei săptămâni, vremea devenind mai călduroasă după 31 august, iar probabilitatea de ploi va crește din 5 septembrie, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) pentru următoarele 14 zile.

Dată fiind continuarea scăderii valorilor de temperatură, perioada 29-31 august va fi caracterizată de un regim termic apropiat de cel normal pentru sfârșitul verii, în Muntenia, cu maxime de 25-28 de grade și minime de 11-14 grade, în medie regională.

Din data de 1 septembrie, vremea se va încălzi din nou, fiind de așteptat temperaturi medii diurne de 28-31 de grade și nocturne de 12-14 grade. Pentru cea de-a doua săptămână sunt estimate variații relativ mici ale regimului termic, vremea menținându-se caldă, local chiar călduroasă la câmpie. La începutul intervalului de referință, local vor fi fenomene asociate instabilității atmosferice. Probabilitatea pentru ploi va fi din nou în creștere după data de 6 septembrie.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....