Conecteaza-te cu noi

Campulung

Anul nou a adus, la Câmpulung, doi băieţi şi două fetiţe

Publicat

in

În prima zi a anului 2015, la Spitalul municipal Câmpulung, au fost aduşi pe lume patru bebeluşi. Potrivit datelor oferite de Secţia de Obstetrică-Ginecologie, primul copil adus de noul an, la ora 06.30, a fost un băieţel (Pavelescu) de 3.100 g, urmat de un alt băieţel (Onefreiciuc), născut la ora 09.20 cu o greutate de 3.200 g. Mai târziu, la ora 14.00 a venit pe lume o fetiţă (Garcea) de numai 1550 g, pentru ca la ora 17.00 să se mai nască o fetiţă (Racolţea) cu o greutate de 2.800 g. Tuturor le dorim să crească mari şi sănătoşi!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Argeș, la Câmpulung ! Microbuz cu persoane implicat

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un grav accident rutier a avut loc între microbuz cu aproximativ 7 pasageri și autoturism. Impactul s-a produs in municipiul C-lung, str. Uzina Aro.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Potrivit primelor informatii, posibil 2 victime, fără leziuni grave.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Argeșeni prinși cu lemne fără acte ! Poliția i-a amendat și confiscat materialul lemnos

Publicat

in

De

Poliţiştii argeşeni au acţionat, în perioada 25-28 noiembrie a.c., pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au fost depistați 11 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare totală de 24.000 de lei. Totodată a fost confiscată cantitatea de peste 20 de metri cubi material lemnos de diverse esenţe, care a fost predată ocoalelor silvice competente.

Sancţiunile prevăzute de legislaţia din domeniul silvic sunt cuprinse între 1.000 şi 8.000 de lei pentru persoanele fizice care taie sau sustrag arbori, indiferent de forma pe proprietate a terenului de unde provin, iar deţinerea ori transportul de material lemnos fără forme legale de sancţionează cu amendă între 3.000 şi 10.000 de lei.

De asemenea, materialul lemnos tăiat, deţinut sau transportat ilegal se reţine în vederea stabilirii provenienţei şi/sau confiscă, iar în funcţie de împrejurările depistării, poate fi confiscat şi mijlocul de transport şi uneltele folosite la tăierea materialului lemnos.

În ziua de 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au depistat un bărbat de 37 de ani, din Dâmbovicioara, care transporta pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, material lemnos cu un autocamion, fără documente legale de provenineță sau transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în cantitate de aproape 10 metri cubi, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Câmpulung.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend