Publicat: joi, Iun 27th, 2013

Antonescu, divorț de Voiculescu

Distribuie stirea pe
TagsPNL divorțează de PC. Crin Antonescu o rupe cu Dan Voiculescu și îi transmite: Drum bun, cale bătută şi succes în viaţă.

voiculescu si antonescuPovestea de iubire dintre Voiculescu și Antonescu a ajuns la final. Liderul PNL divorțează de partidul televizor.

Crin Antonescu a avut o reacție dură la adresa nemulţumiţilor din PC care au ameninţat cu ruperea protocolului politic.

Dacă PC e nemulţumit poate să plece. Dacă cineva îşi imaginează că PNL sau Crin Antonescu au vreun soi de timiditate, se înşală. Drum bun, cale bătută şi succes în viaţă“, a declarat Crin Antonescu.

Şeful PNL a adăugat că la constituirea USL şi a ACD, conservatorii au avut o serie de solicitări care au fost acceptate: grupuri parlamentare, posturi guvernamentale şi în teritoriu.

Crin Antonescu a adăugat că USL este o construcţie serioasă, iar dacă PC va pleca, ea se va reconstrui şi juridic în jurul PNL şi PSD.

În replică, purtărorul de cuvânt al PC, deputatul Bogdan Ciucă, crede că relaţiile din USL nu vor fi afectate şi, în orice caz, conservatorii nu vor putea fi excluşi din această construcţie.

”USL nu este afectat în niciun fel. USL nu are cum să fie fără PC, nici procedural nici imagologic. Suntem fondatorii acestei structuri şi aşa vom rămâne. Discuţia dspre şubrezirea USL e inutilă„, a comentat Ciucă pentru gândul.info.

Preşedintele PC, Daniel Constantin a constatat divorţul oficial de PNL.

Eu nu vreaiu să punen în pericol USL, chiar dacă ACD nu mai funcţionează. Nu am ieşit public cu nemulţumirile noastre şi nu o vom face nici acum. E ca-ntr-o căsnicie, când se întâmplă o despărţire: soţul să vina pe soţie, soţia pe soţ, dar merge toată lumea mai departe. Din acest moment, PNL nu mai are de negociat nimic cu PC”, a spus Daniel Constantin.

Conservatorii i-au reproșat lui Antonescu că protocolul de colaborare dinte PNL și PC, nu funcționează în 28 de județe din țară și i-au solicitat să ia măsuri. Iar măsura a fost…divorțul de PC și de Voiculescu.


MamBricolaj1 comentariu   | 36 vizualizariRestaurant Domnesc, simte traditia !

Comentarii FB

comentarii

Autorul articolului

-

Lasa un comentariu

XHTML: Poti utiliza aceste tag-uri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trustul de constructii civile si industriale Trustul de constructii civile si industriale

disparut Surdo-mut dispărut de acasă

În data de 13.04 MORARU IANCU, vârstă 75 ani, din com. Izvoru, jud. Argeş, a plecat...

cadouri copii Poliţiştii argeşeni au facut cadouri copiilor cu handicap

În fiecare an, în preajma Sărbătorilor Pascale, poliţiştii argeşeni în colaborare cu Asociaţia Umanitară de pe...

ipj arges Şef nou la fraude

Începând de ieri, la nivelul subunităţilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au avut loc...
Click si vezi cele mai bune preturi
ziare