Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Anti-discrimination authority fines Targu Mures mayor 10,000 lei for hate incitement

Publicat

in

Expoziţia ‘Portretul unei ţări. România Mare fotografiată de Hoppe, 1923’, prezentată, în premieră, la Muzeul Cotroceni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

CESAR 2020: Anais Demoustier, cea mai bună actriţă

Publicat

in

De

Tânăra artistă Anais Demoustier a câştigat vineri seară premiul Cesar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul său din filmul „Alice et le maire” (Alice şi primarul).

Celelalte actriţe aflate în cursa pentru premiile Cesar au fost Eva Green în „Proxima”, Adele Haenel în „Portrait de la jeune fille en feu”, Noemie Merlant în „Portrait de la jeune fille en feu”, Doria Tillier în „La Belle Epoque” şi Karin Viard în „Chanson douce”.

În „Alice et le maire”, rolul primarului este scris pentru Fabrice Luchini, care împrumută personajului stilul său nobil, însă Anais Demoustier (Alice) face faţă cu brio scenelor pe care le joacă legendarul actor francez.

Născută în 1987 în Lille, Anais Demoustier a jucat în peste 50 de filme din anul 2000. Ea este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filmele „L’enfance du mal” (2010), şi „Les neiges du Kilimandjaro” (2011).

Este primul său Cesar câştigat, deşi a fost nominalizată de două ori la categoria cea mai bună speranţă feminină.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

CESAR 2020: Roschdy Zem, cel mai bun actor

Publicat

in

De

Roschdy Zem a câştigat premiul Cesar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din filmul „Roubaix, une lumiere” (Roubaix, o noapte de Crăciun).

El îl interpretează în acest film poliţist pe comisarul Yacoub Daoud care încearcă să rezolve un caz în care o femeie în vârstă este ucisă cu brutalitate. Filmul este regizat de Arnaud Desplechin şi este inspirat dintr-un documentar de televiziune din 2008.

Roschdy Zem este un actor şi realizator francez de origine marocană. El a împărţit premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul Days of Glory la Festivalul de Film de la Cannes din 2006. Este primul său premiu Cesar câştigt după ce a mai primit o nominalizare în 2007.

Alţi actori nominalizaţi la aceeaşi categorie au fost Damien Bonnard pentru „Les Miserables”, Vincent Cassel pentru „Hors Normes”, Jean Dujardin pentru „J’Accuse”,
Reda Kateb pentru „Hors Normes” şi Melvil Poupaud pentru „Grâce a Dieu”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend