spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ANSAMBLUL „PLAI DE DOR” DIN MIOVENI , LOCUL I LA FESTIVALUL TINEREŢII

Facebook Twitter Google+
ANSAMBLUL „PLAI DE DOR” DIN MIOVENI , LOCUL I LA FESTIVALUL TINEREŢII
În perioada 14 -17 august ansamblul „Plai de dor” al Centrului Cultural Mioveni a participat în Mangalia la Festivalul Tinereţii. 
Ansamblul ‘Plai de dor’, pregatit de coregraful Catalin Oancea, a câştigat locul I la Sectiunea folclor, Categoria Ansambluri.
Acestia au încântat publicul cu suite populare din zona Argesului.
Plai de dor” este un ansamblu alcătuit din 40 de tineri cu vârste între 16 şi 24 de ani, care a participat la numeroase concursuri şi festivaluri, atât pe plan local şi naţional (Festivalul „Gheorghe Popescu Județ”, „Brâul de la Boteni”, „Cocoşul de Hurez”, „Zilele comunei Vultureşti”, „Zilele comunei Arefu”, Festivalul de folclor „Garofiţa Pietrei Craiului”-Braşov sau Sărbătorile Argeşului şi Muscelului), cât şi pe plan internaţional (Festivalul folcloric din Petrich-Bulgaria din 2008 şi 2009, Festivalul folcloric de la Mamak-Turcia în anul 2010 şi 2011, Festivalul folcloric din Landerneau-Franţa în 2012 sau Festivalul internațional de folclor din Riga-Letonia în 2013).
Festivalul internaţional ce are loc la malul mării este un eveniment de referinţă pe harta festivalurilor de muzică usoară şi folclor, având ca scop descoperirea tinerelor talente în muzică şi dans si promovarea culturii şi a relaţiilor interetnice.
Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....