spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ANIVERSARE JENANTA ! Noii liberali habar n-au de Bratianu – Vicele PNL Arges „nu ştie-astea”

Facebook Twitter Google+
ANIVERSARE JENANTA ! Noii liberali habar n-au de Bratianu – Vicele PNL Arges „nu ştie-astea”

Un experiment facut in cursul acestei zile de redactorii ziarului nostru arata un fapt jenant chiar in ajun de aniversare a PNL: majoritatea liderilor partidului provenita din defunctul PDL habar n-are de istoria partidului.

Redactorii PROFIT au ales doua intrebari extrem de simple, nu neaparat pentru un liberal, ci pentru orice roman care a mers la orele de istorie in scoala generala, astfel: La ce data a fost infiintat Partidul National Liberal din Romania si, intrebarea doi, cine a fost primul presedinte si in acelasi timp fondator al PNL. Au fost chestionati 8 dintre liderii actuali ai noului PNL proveniti din PDL iar raspunsurile unora au fost halucinante. Astfel, unii au indicat ca data de infiintare anul 1990, fara a preciza insa si ziua sau luna pentru ca nu o le stiau  iar un altul a spus ca fondatorul partidului ar fi Iuliu Maniu. Nici nu are rost sa dam numele acestora mai ales ca maine vor fi probabil in prezidiul marii adunari liberale de la Pitesti prin care se marcheaza 140 ani de la infiintarea PNL si nu dorim sa fim acuzati ca tocmai noi aprindem fitilul unor certuri in partid.

Surpriza uriasa a venit chiar de la prim vicepresedintele PNL, Gheorghe Alecsei care auzise ceva de 140

Pedelist de circa 2 decenii, Danut Bica, copresedintele PNL  Arges, nu a uitat deloc istoria Romaniei si, implicit, a PNL

Pedelist de circa 2 decenii, Danut Bica, copresedintele PNL Arges, nu a uitat deloc istoria Romaniei si, implicit, a PNL

ani si… cam atat. ” Pai saptamana asta se fac 140 ani. Eee, acum, ma luati cu zile si ani, ce naiba!  Scadeti din 2015  pe cei 140 si aflati si singuri iar la zile si luni… nu mai retin exact cum ar fi…”, a spus acesta vizibil enervat. Cand a venit insa vorba sa ne spuna cine a fost primul presedinte din istoria PNL acesta ne-a raspuns sincer ca ” habar n-am, sunt liberal de putin timp si nu am avut timp sa invăţ toate astea”.

De precizat ca un singur fost pedelist, actual penelist, a dat raspunsurile exacte fara pic de ezitare. Este vorba de Danut Bica, copresedintele PNL Arges.” Desi m-ati prins intr-un context in care as putea spune ca sunt nepregatit, raspunsurile sunt simple: PNL a fost infiintat oficial la 24 mai 1875 iar primul presedinte a fost IC Bratianu”, a spus Bica. Acesta a precizat ca desi este inginer de profesie i-a placut istoria din care a facut chiar un hobby si chiar a punctat ceea ce spuneam noi mai sus: ” Acum sincer vorbind, nu trebuie sa fii liberal pentru a cunoaste aceste date pentru ca istoria marilor partide politice se confunda practic cu istoria acestei tari, mai ales daca vorbim de momentele cheie din trecutul nostru, al tuturor”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....