spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Angajatii DACIA au iesit in strada – Liderul de sindicat anunta in fata a 10.000 de oameni ca protestele continua

Facebook Twitter Google+
Angajatii DACIA au iesit in strada – Liderul de sindicat anunta in fata a 10.000 de oameni ca protestele continua

Miting de amploare astazi la Mioveni unde, asa cum anuntasera, angajatii DACIA au protestat impotriva „topaielii fiscale” si a tergiversarii lucrarilor pentru autostrada Pitesti – Sibiu.

S-a scandat, s-a strigat iar oamenii au promis ca se vor intoarce in strada ori de cate ori este nevoie pentru ca acesta pare fi singurul mod in care sunt bagati in seama de guvernanti.

În urmă cu două săptămâni, aceștia au pichetat sediul Prefecturii Argeş, în semn de protest faţă de măsurile fiscale anunţate de Guvern, prin care contribuţiile sociale urmează să treacă de la angajator la angajat.

Indiferent de deciziile pe care le iau guvernaţii în legătură cu această măsură, protestele sindicaliştilor de la Dacia continuă.

Liderul Sindicatului Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu, a declarat că nu va suspenda protestele chiar dacă Guvernul anunţă amânarea acestei măsuri, întrucât la fel de importante sunt şi celelalte două puncte de pe lista nemulţumirilor.

Este vorba despre legea privind obligativitatea negocierii contractului colectiv de muncă şi autostrada Piteşti-Sibiu pe care sindicaliştii o consideră vitală pentru industria auto.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....