Conecteaza-te cu noi

Mioveni

Angajări la Spitalul Mioveni. Peste 80 de posturi disponibile

Publicat

in

Spitalul Orășenesc Mioveni organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 81 de posturi vacante contractuale. Dosarul de înscriere la concurs se depune la serviciul resurse umane din cadrul unității medicale până la data de 7 februarie, ora 14.00. Sunt disponibile următoarele posturi:

COMPARTIMENT GASTROENTEROLOGIE:
Asistent medical principal generalist: 3 posturi; asistent medical generalist: 1 post; infirmieră debutant: 3 posturi, îngrijitoare: 1 post.

SECȚIA PEDIATRIE
Asistent medical generalist: 1 post; asistent medical debutant: 2 posturi; infirmiera debutant: 1 post și o îngrijitoare.

COMPARTIMENT NEONATOLOGIE
Asistent medical generalist: 1 post, asistent medical debutant :1 post, infirmieră debutant: 2 posturi, îngrijitoare: 1 post

SECTIA OBSTETRICA GINECOLOGIE
Asistent medical principal generalist: 2 posturi, asistent medical generalist: 2 posturi, asistent medical debutant: 2 posturi, infirmieră debutant: 6 posturi, îngrijitoare: 2 posturi.

BLOC OPERATOR
Asistent medical principal generalist: 2 posturi, asistent medical generalist: 4 posturi, infirmieră debutant: 3 posturi, îngrijitoare: 2 posturi.

COMPARTIMENT ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE
Asistent medical principal generalist:1 post, asistent medical generalist: 2 posturi, asistent medical debutant: 1 post, infirmieră debutant: 3 posturi, îngrijitoare :1post

SECȚIA CHIRURGIE GENERALĂ
Asistent medical generalist: 2 posturi, infirmieră debutant: 2 posturi, îngrijitoare: 1 post

COMPARTIMENT CHIRURGIE VASCULARĂ
Asistent medical generalist: 3 posturi, infirmieră debutant: 3:3 posturi, îngrijitoare: 1 post.

COMPARTIMENT A.T.I.
Asistent medical principal generalist: 1 post, asistent medical debutant: 2 posturi, infirmieră debutant: 3 posturi, îngrijitoare: 1 post.

SECȚIA RECUPERARE, MEDICINĂ FIZICĂ ȘI BALNEOLOGIE
Asistent medical generalist: 1 post, infirmieră debutant: 1 post, îngrijitoare: 1post.

LABORATOR ANALIZE MEDICALE
Asistent medical principal laborator: 1 post, îngrijitoare :1 post

LABORATOR RADIOLOGIE ȘI IMAGISTICĂ MEDICALĂ
Asistent medical radiologie: 2 posturi

Farmacie
Asistent medical farmacie: 1 post,

Compartiment primire urgențe
Îngrijitoare: 2 posturi.

Sterilizare
Asistent medical generalist: 1post.

Proba scrisă va avea loc în data de 17 februarie pentru asistenti medicali si în data de 19 februarie pentru infirmiere si îngrijitoare, iar proba practică/interviul în data de 21 februarie pentru asistenți medicali și în data de 25 februarie pentru infirmiere si îngrijitoare. Locația probelor de concurs se va comunica pe site–ul spitalului.

Condiții specifice de ocupare a posturilor:

· Asistent medical principal – diplomă de absolvire școala postliceală sau echivalentă (PL) ; adeverință grad principal, autorizație de liberă practică.

· Asistent medical – diplomă de absolvire școala postliceală sau echivalentă (PL); 6 luni vechime, autorizație de liberă practică.

· Asistent medical debutant – diploma de absolvire școala postliceală sau echivalentă (PL) ; autorizație de liberă practică.

· Infirmieră – certificat de calificare profesională – infirmieră, (sau dovada că urmează cursul) .

· Îngrijitoare – fără vechime.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PROPUNERE DE LA MEDICI: Spitalul Valea Iașului, cel mai pregătit din Argeș pentru a trata pacienții COVID

Publicat

in

De

Dupa scandalul administrativ de saptamana trecuta pe tema stabilirii uni Spital COVID 19 în Arges, scandal intretinut de primarul Mioveniului, seful CJ Arges Dan Manu si prefectul Soare, mai multi medici au avansat, ieri, o propunere care ar putea linisti spiritele. Ei spun ca cea mai potrivita unitate spitaliceasca din judet pentru a deveni Spital COVID 19 este Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf.Andrei” sin Valea Iasului. ” Are toate dotarile reclamate ca fiind lipsa la Mioveni, inclusiv reteaua de ventilatie care este adaptata prin specificul spitalului. Este acreditat ANMCS si este cel mai bine amplasat, intr-o padure de brazi si cu o cale unica de acces ce poate fi usor pazita si are foarte aproape o zona unde pot ateriza si decola elicoptere SMURD in caz de urgenta. Este cel mai bine amplasat geografic, ceea ce ar permite detasarea lejera a medicilor aici de la Pitesti, Campulung si Curtea de Arges”, sunt doar cateva dintre argumentele medicilor care au explicat pe o retea de socializare ca Spitalul Valea Iasului  este cea mai buna solutie pentru un spital COVID 19. In urma Ordonantei Militare nr. 4 de aseara, in care se vorbeste si de cazarea medicilor, si la acest aspect Spitalul Valea Iasului sta cel mai bine, asta avand in vedere multimea pensiunilor din si hotelurilor aflate pe o raza de doar 3 kilometri. Singura problema ar fi lipsa medicilor specializati in boli infectioase, asta pentru ca, la aceasta data, in judetul Arges nu sunt decat 10 medici cu aceasta specializare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DECIZIE: CORONAVIRUSUL, doar la Spitalul din Mioveni! Medici de la Spitalele din Curtea de Argeș și Câmpulung, detasați la Mioveni

Publicat

in

Cetatenii din Mioveni sustin ca au primit o lovitura nemeritata si chiar au pus de o petitie! Motivul ? În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a adoptat o hotărâre prin care Spitalul Sfântul Spiridon Mioveni să preia toate cazurile suspecte și confirmate de coronavirus din judetul Arges. De asemnea, s-a stabilit ca serviciile medicale în regim de urgență să fie acordate în unități spitalicești separate, o unitate fiind destinată pacienților suspecți sau confirmați cu COVID-19, iar a doua unitate să acorde servicii medicale pentru celelate persoane care nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus. Astfel, s-a decis ca Spitalul Județean de Urgență Pitești să asigure asistență medicală de urgență pentru toate persoanele care nu sunt suspecte și nici purtătoare de virus COVID-19, iar Spitalul Sfântul Spiridon Mioveni să preia toate cazurile suspecte și confirmate de coronavirus.
De asemenea, la Spitalul de Pediatrie Pitești vor putea fi internați și tratați și copii care sunt suspecți sau infestat cu Covid-19.
Medicii de la celelalte spitale din Argeș și asistenții medicali vor fi mutați spre spitalul din Mioveni. În spitalele din Curtea de Argeș, Câmpulung, Costești, vor fi asigurate urgențele și servicii medicale de bază.  
 

Iată comunicatul oficial al Prefecturii Argeș

În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență desfășurat astăzi, 25.03.2020, s-au stabilit următoarele măsuri organizatorice care privește desfășurarea activității spitalicești din județul Argeș în perioada Stării de Urgență:

Desemnarea Spitalului Județean de Urgență Pitești ca unitate spitalicească cu paturi non-COVID-19 care asigură cazurile medicale de urgență pentru județul Argeș.
Desemnarea ca unitate spitalicească cu paturi SARS-CoV-2/COVID-19 și Covid-19 cu comorbidități a Spitalului Orășenesc Mioveni, județul Argeș.
Desemnarea Spitalului de Pediatrie Pitești ca unitate spitalicească cu paturi care asigură patologia chirurgicală, ORL, ortopedică, oftalmologică SARS-CoV-2/COVID-19 și Covid-19 cu comorbidități.
Pe perioada stării de urgență, pentru județul Argeș, preluarea patologiei de boli infecțioase eruptive pediatrice va fi realizată de compartimentul de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung, inclusiv profilaxia antitetanică și antirabică (adulți și copii).
Pe perioada stării de urgență, personalul din structurile de primiri-urgențe ale Spitalului Municipal Curtea de Argeș, Spitalului Municipal Câmpulung și Spitalului Orășenesc Costești va fi delegat pe o perioadă de 60 de zile, cu posibilități de prelungire conform art.43 din Codul Muncii, în funcție de necesități, pentru asigurarea serviciului de urgență din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni.
Personalul de specialitate, cât și personalul TESA, după caz, din Spitalul Județean de Urgență Pitești, Spitalul Municipal Curtea de Argeș, Spitalul Municipal Câmpulung și Spitalul Orășenesc Costești va fi delegat pe o perioadă de 60 de zile cu posibilități de prelungire conform art.43 din Codul Muncii, în funcție de necesități conform anexei nr.1, la Spitalul Orășenesc Mioveni pentru a asigura asistența medicală și liniile de gardă la această unitate medicală.
Spitalul Municipal Curtea de Argeș, Spitalul Municipal Câmpulung și Spitalul Orășenesc Costești urmează să asigure asistența medicală pentru cazurile acute în specialitățile stabilite potrivit anexei nr.2.
Conducătorii unităților sanitare cu paturi nominalizate în hotărârea luată în cadrul CJSU de astăzi, care întră în vigoare începând cu data de 28.03.2020, vor asigura punerea în aplicare a dispozițiilor prezentei hotărâri, în caz contrar intrând sub incidența sancțiunilor prevăzute de lege.
Anexele 1 și 2 sunt un curs de definitivare și sunt întocmite corespunzător recomandărilor formulate în cadrul videoconferințelor organizate cu managerii spitalelor și reprezentanții Ministerului Sănătății și ai MAI.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend