spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ANALIZELE PROFIT: Mai, Guvernule, eşti prost…. Fără semnul întrebării 

Facebook Twitter Google+
ANALIZELE PROFIT: Mai, Guvernule, eşti prost…. Fără semnul întrebării 

Presa pupincuristă a simţit drept delicioasă gogoaşa aruncată, recent, de premierul Dăncilă iar mediul online a explodat cu o ştire menită să te facă să te resemnezi şi să exclami dezamăgit: măi, Guvernule, eşti prost…. ! Cu sigurană, în mintea multor milioane de români continuarea a fost că „… dar nu ne mai prosteşti!”. Nu încă o dată, nu aşa cum a făcut-o fix cam în acceaşi conjuctură un alt Guvern, tot PSD. Păi, hai să rememorăm ce spunea, în noiembrie 2016, Guvernul de atunci care încerca să rupă … mâna stângă a votanţilor care urmau să meargă la votul de la parlamentarele din luna următoare: „Până la finalul anului 2017 va fi gata proiectul tehnic integral al autostrăzii, acesta urmează să fie scos la licitaţie în curând. În prima jumătate a anului 2018 vor începe lucrările la secţiunile 1 şi 5, Curtea de Arges-Tigveni si Sibiu-Boiţa, astfel încât toată autostrada Piteşti- Sibiu să fie gata în 2021”.

Păi de-aia spunem: măi, Guvernule, eşti prost…. ! Am trecut deja de prima jumătate a anului 2018 şi nici măcar un târnăcop nu s-a dat la mult visata autostradă Piteşti- Sibiu. Şi nici şanse mari nu sunt să se dea prea curând….

De vreo câteva luni nimeni nu mai ciripeşte nimic despre autostradă dar, ce să vezi: onoratul Guvern, vine cu o altă gogoaşă menită să ia minţile bieţilor alegători: anunţă cu surle şi trîmbiţe construirea unui nou complex de schi în Masivul Făgăraș cu o soluţie de finantaţare, ca şi pentru autostrada uitată, tot parteneriatul public-privat. Bomba vine din cifrele prezentate de premierul Dăncilă, de Guvern: 150 de km de pârtii în doar câţiva ani, mai exact, fraţilor, dublu kilometrilor faţă de cât există în acest moment în România. Dar nu comparaţia cu lungimea actuală a pârtiilor te face să te strămbi de rîs, nu că Guvernul de Teleorman face în câţiva ani ce s-a făcut într-o sută. Nu ! Te strâmbi de râs dar şi de ciudă când vezi cu câtă nonşalanţă Guvernul tău se laudă că poate să facă 150 kilometri de pârtie în 3, 4 ani, dar nu poate să facă o autostradă de 118 kilometri începută acum fix 20 ani !!!

Curată vrăjeală aducătoare de voturi, una care te face să te simţi scârbit, să te facă să te resemnezi şi să exclami dezamăgit: măi, Guvernule, eşti prost…. ! Asta este clar dacă tu, Guvernule, încerci să ne prosteşti că faci 150 kilometri de părtie de ski, dar nu poţi face o autostradă de 118 kilometri.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....