spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, salută intrarea pe piață a companiei Tesla

Facebook Twitter Google+

Ambasadorul României în Statele Unite, George Maior, a salutat astăzi decizia fondatorului Tesla de a intra pe piața din România. Maior a subliniat importanța econimică a acestei decizi, dar și beneficiul rezultat asupra mediului înconjurător, după intrarea pe piașa românească a celei mai puternice companii în domeniul utilizării energiilor regenerabile.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

“Anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk privind perspectivele de intrare pe piața românească este o veste excelentă în contextul evoluției foarte bune a relațiilor economice și comerciale dintre România și SUA. Prezența Tesla în România ar confirma atractivitatea pe care o are piața românească pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu. În acest sens, schema generoasă de sprijin financiar pe care o oferă Guvernul României pentru încurajarea automobilelor electrice sau a panourilor foto-voltaice arată avantajele solide pe care le oferă țara noastră”, a declarat ambasadorul George Cristian Maior.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Amintim faptul că ambasadorul României în SUA, a prezentat anul trecut unor reprezentanţi ai companiei Tesla măsurile concrete de sprijin pe care România le acordă pentru extinderea utilizării vehiculelor ecologice.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments