Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Dan Bica visează să ajungă parlamentar de Argeș

Publicat

in

Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, pare că aşteaptă rezultatul alegerilor parlamentare pentru a răspunde pentru eşecul în alegeri înregistrat de liberali, eşec pe care senatorul Popa îl vede şi nu prea căci susţine că la nivel judeţean liberalii au fost traşi în jos, în mersul lor triumfal către câştigarea alegerilor,  de către câteva organizaţii printre care cea din Piteşti care este  cu adevărat “oaia neagră” a liberalismului. Aşadar, senatorul Popa, în calitate de preşedinte al PNL Argeş, şi-a asumat aducerea în Parlamentul României, după alegerile parlamentare, a cel puţin patru liberali. În caz contrar, Ion Popa a anunţat că îşi va prezenta demisia. Acuzaţiile aduse de fostul preşedinte al PNL Piteşti, Narcis Sofianu, potrivit cărora alegerile au cam fost boicate chiar de către unii liberali care au ales  să susţină mai pe faţă, mai pe ascuns, candidaţii PSD, au fost reconfirmate de către senatorul Ion Popa care a adăugat că acest lucru nu a fost valabil doar la Piteşti ci şi în alte organizaţii numai că, nefiind adeptul excluderii oamenilor din partid, preferă o reorganizare. În ceea ce priveşte câştigarea celor 4 parlamentari sau prezentarea mandatului de preşedinte, liberalul Popa preferă să închidă ochii la activităţile cel puţin dubioase  ale unor primari liberali decât să ia măsuri ferme, căci întrebat care este poziţia lui, în calitate de preşedinte, fată de primarul ales de la Albeştii de Argeş care a încâlcat o hotarâre de Consiliu Local cu de la sine putere şi pentru binele fratelui său aşa cum susţin “gurile rele”, Ion Popa s-a eschivat şi a preferat să spună că unii dintre liberalii aleşi sunt mai puţin experimentaţi numai că nu era cazul celui de la Albeşti care a deţinut până anul acesta funcţia de viceprimar. Una peste alte, noul primar de la Albeştii de Argeş a încălcat o hotărâre de Consiliu Local, pe care a susţinut-o şi el la momentul respectiv, prin care porţile şcolii din comună au fost  închise astfel încât elevii să nu poate ajunge la magazinul cu de toate de lângă şcoală, hotărâre de altfel perfect normală şi legală. Imediat după câştigarea alegerilor, primarul liberal a deschis porţile împotriva oricărui regulament . Dar se pare că Ion Popa ştie că e mai rentabil să te dai bine pe lângă primarii tăi decât pe lângă cetăţeni pentru a câştiga alegerile. Rămâne de văzut dacă albeştenii, mulţi dintre ei foarte indignaţi de atitudinea noului primar, vor mai allege liberalismul la parlamentare.

În ceea ce priveşţe viitorii candidaţi, Ion Popa a spus că nu poate oferi niciun nume în acest moment şi că singurul care şi-a prezentat deschis dorinţa de a candida este colegul său, Dan Bica .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lovitură pentru Liviu Dragnea! S-a spus adio la marele său proiect

Publicat

in

De

„Aurul țării să vină acasă. De ce să trebuie stea în afara țării aurul României? De ce să stea bogățiile noastre afară?Adică dacă stă în trezoreria, în seifurile BNR, nu mai este o garanție?”, a declarat in trecut, Liviu Dragnea

Adrian Vasilescu, consilier de strategie al guvernatorului Băncii Națională a României (BNR) a declarat, sâmbătă, într-o emisiune la Digi 24, că varianta „raţională” aleasă de BNR este ca aurul României să rămâna la Londra.

„Varianta raţională pe care merge Banca Naţională este ca aurul să rămână la Londra”, a spus Adrian Vasilescu.

Acesta a mai explicat că Ceauşescu a adoptat aceeaşi judecată şi a dus câte 10 tone de aur în capitala britanică, timp de trei ani la rând.

„O prietenă m-a întrebat: Ceauşescu a dus aurul la Londra? Eu am răspuns că da. Cât? A fost o perioadă de trei ani consecutivi când a dus câte 10 tone de aur în fiecare an, pentru că într-un avion încap 10 tone de aur. A dus un avion într-un an, în altul următor a dus încă 10 tone… Ceauşescu a dus aur acolo”, a declarat consilierul guvernatorului BNR, informeaza stiripesurse.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost șef ANAF a explodat, după ce Alexandru Cumpănașu ar fi fost pus sub acuzare de DNA: Un profitor al tuturor regimurilor

Publicat

in

De

După ce în spațiul public a apărut informația, pe surse, că Alexandru Cumpănașu este acuzat de DNA Cosntanța pentru furnizare de date false într-un program cu fonduri europene, Sebastian Bodu, fost șef ANAF, l-a spulberat pe fostul candidat la prezidențiale.

Bodu îl numește pe Cumpănașu profitor al tuturor regimurilor.

„Cumpanașu a fost un profitor al tuturor regimurilor, intim al Ministerului de Interne sub toți miniștrii, sugativă de bani publici (autohtoni și europeni) fără număr. Și nimeni nu l-a văzut. Nimeni nu l-a întrebat de sănătate. Până când, convins i s-a arătat un semn divin in nenorocirea de la Caracal, i s-a umflat capul atât de tare încât a candidat la președinție”, scrie Bodu, pe Facebook.

Fostul candidat independent la prezidențiale și unchiul Alexandrei Măceșanu a fost pus sub acuzare de DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA, după cum scriam AICI.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend