spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Alimentele comercializate în Argeş pe perioada sărbătorilor în atenţia Colegiului Prefectural

Facebook Twitter Google+
Alimentele comercializate în Argeş pe perioada sărbătorilor  în atenţia Colegiului Prefectural

Săptămâna viitoare se întruneşte, pentru ultima dată în acest an, Colegiul Prefectural. Primul subiect pe ordinea de zi ce va fi dezbătut împreună cu factorii de decizie din judeţ este reprezentat de alimentele ce se comercializează în perioada sărbătorilor de iarnă pe raza judeţului Argeş.

Direcţia Sanitar Veterinară Argeş şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului vor prezenta rapoarte cu privire la măsurile de verificare şi control pe care le fac în această perioadă, la agenţii economici din domeniul alimentaţiei publice, pentru a preveni comercializarea alimentelor neconforme care pot fi un adevărat atentat la sănătatea şi viaţa consumatorilor.

Un alt punct pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural care va avea loc mierucuri, 21 decembrie, de la ora 11, sunt deşeurile periculoase. Din păcate, în Argeş exista poate nepermis de mulţi operatori de astfel de deşeuri care necesită monitorizori atente şi poate chiar reducerea  numărului lor cu scopul de a păstra un mediu cât mai curat. Rapoartele cu privire la operatorii de deşeuri periculoase vor fi prezentate de două instituţii extrem de importante pentru cetăţean dar total absente din spaţiul public- este vorba despre Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu Argeş-

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....