spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Alianță ALDE – PNL la alegerile locale: scenariu avansat de un lider județean ALDE

Facebook Twitter Google+

Șeful organizației județene ALDE Alba, Ioan Lazăr, a zis că și-ar dori ca la alegeri locale din 2020 partidul să aleagă o alianță cu PNL dacă ALDE nu va merge singur, potrivit presei locale. Lazăr a subliniat că acest lucru nu a fost discutat la nivel național, ci este doar părerea sa personală. Afirmațiile vin în contextul în care ALDE a făcut alianță cu Pro România la prezidentiale:

  • ”Din punctul meu de vedere, dacă vreodată ALDE nu va putea să meargă pe propriile picioare sau în alianțe, cu alt partid, eu militez și am militat întotdeauna pentru o relație cu Partidul Național Liberal
  • ”Eu mi-aș dori să mergem pe propriile puteri (la alegerile locale – n.r.), iar dacă în viitor va trebui să facem o alianță cu cineva, pentru că alianțele se practică atât la guvernare cât și în alegeri peste tot în lume, încă o dată vă spun sunt din `94 liberal și vreau să rămân în continuare liberal atâta timp cât voi face politică. Mi-aș dori în primul rând să mergem singuri, dacă nu, eu mi-aș dori să mergem undeva alături de Partidul Național Liberal”

Citește și: Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: ‘Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect’.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments