spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Alexandru Gheorghe, ofițerul care a protestat în Piața Universitpții, a fost reangajat

Facebook Twitter Google+

Ministerul Apărării Naționale a dispus reangajarea lui  Alexandru Gheorghe, locotenentul  care a protestat în 2012, în Piața Universității, îmbrăcat în uniformă și ulterior  trecut în rezervă. Acesta a fosr reangajat în cadrul Flotilei 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Alexandru Gheorghe  a declarat că, în urma procesului pe care l-a intentat Ministerului Apărării Naționale, instanța a decis să fie reangajat pe vechea sa funcție, în același post de unde a fost exclus în 2012.

„Am fost reangajat pe vechea mea funcție, la Câmpia Turzii, așa cum a dispus instanța de judecată. Nu mai vreau să fac niciun fel de comentariu public, voi face ceea ce mi se va ordona să fac. Pot să spun că totul este în regulă”, a spus Alexandru Gheorghe.

Citește și: Locotenentul protestatar din Piața Universității a învins Armata la ICCJ, după ce a fost exclus pentru că a protestat în uniformă

 

Acesta a postat, în urmă cu câteva zile, pe o rețea de socializare, ordinul MApN prin care i se aducea la cunoștință că a fost reangajat în armată.

„«Domnule locotenent Alexandru, începând cu data de 01.08.2014 sunteți rechemat în activitate pe funcția pe care ați ocupat-o la data trecerii în rezervă». Aceeași senzație cu vestea acceptării în Academia Militară în 2004”, a scris locotenentul Alexandru Gheorghe pe rețeaua de socializare.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus, în iulie, printr-o sentință definitivă, reintegrarea lui Alexandru Gheorghe în rândul cadrelor active ale Ministerului Apărării Naţionale, care este obligat să-i plătească locotenentului salariile începând cu data trecerii în rezervă şi până la reintegrarea efectivă.

Citește și: MApN: Statul Major a luat la cunoştinţă „cu consternare” de activităţile Lt. Gh. Alexandru

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments