Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTĂ ! Vineri si sâmbătă va NINGE în Argeș VEZI PROGNOYA DETALIATĂ

Publicat

in

Potrivit datelor furnizate de satelitul EUMETSAT, în zona zona deluroasă si montana a Argesului vremea se va schimba radical, începând de maine si până sâmbătă.

Astfel, de maine, joi 21 noiembrie, va ploua in tot judetul Argeș iar temperaturile nu vor depasi 9 grade. In anumite zone din județ se vor acumula cantități de apă care vor depăși izolat 40…60 l/mp.
Vremea se va răci treptat in Argeș, astfel încât vineri (22 noiembrie) și sâmbătă (23 noiembrie) vom avea parte de lapoviță si ninsoare, in special in zona Curtea de Arges, Campulung si comunele limitrofe. Primii fulgi de zapada isi vor face apritia vineri seara si vor contiua sa cada si sambata dimineata când se estimeaza depunerea unui strat de zapada de minim 2 cm.
În zona montană a Argesului, mai ales la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă consistent. Tot de vineri, in zona Pitesti , trecător, precipitațiile vor fi mixte si pot determina depuneri de polei,

Iata mai jos prognoza detaliata pentru judetul Arges:

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Angela Merkel afirmă că Germania trebuie să-și amintească crimele nazismului

Publicat

in

De

Cancelarul Angela Merkel a afirmat, în urma primei vizite făcute la Auschwitz, că Germania are resposanbilitatea să-și amintească crimele nazismului, conform BBC .

Această spune că această responsabilitate „face parte din identitatea noastră națională”. Vizita sa la Auschwitz vine în contextul aniversării celor 75 de ani de la eliberarea lagărului, dar și în perspectiva renașterii unui curent anti semit în Germania. Cancelarul Merkel a fost însoțită în vizită să de pătre premierul polonez Mateusz Morawiecki, precum și de un supraviețuitor al lagărului, în vârstă de 87 de ani, Stanislaw Bartnikowski.

Angela Merkel a trecut prin cunoscutele porți inscripționate „Arbeit macht frei” ( Muncă te eliberează), și a ținut un minut de reculegere la așa-numitul Zid Negru, unde mii de prozonieri au fost executați. Apoi, în lagărul de la Birkenau, Merkel a ținut un discurs în care și-a exprimat regretul față de cele întâmplate în lagărul morții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Salariații ROMATSA în pericol!

Publicat

in

De

Din cauza blocării conturior de către cei doi frații Micula, ROMATSA este pe punctul să rămână fără resurse financiare începând cu data de 15 decembrie.

Conform economica.net, s-a ajuns în această situație după ce, conturile companiei sunt blocate ca urmare a datoriei de 400 de milioane de euro a Statului Român către Frații Micula. Practic, Compania responsabilă de dirijarea aviaonelor NU mai primește – de mai multe luni – contravaloarea serviciilor de trafic Aerian de la EuroControl           (Organizația Europeană pentru Siguranța Navigării Aeriene) iar fondurile mai ajung pentru aproximativ o săptămână, conform sursei citate.
Oamenii de afaceri Ioan și Viorel Micula continuă să execute statul român, în condițiile în care pe rolul Curții de Justiție a UE încă se mai dezbate dacă România a procedat corect atunci când a decis să pună în aplicare o decizie a Curții de Arbitraj de la Washington care o obliga la plata a aproximativ 84,5 milioane de euro plus penalități și dobânzi. La Tribunalul UE, oamenii de afaceri au avut câștig de cauză.

Vezi și:

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend