Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTĂ ! Un argeşean anunţă că îşi dă foc în faţa primăriei Curtea de Argeş, in semn de protest fată de abuzurile primăriei

Publicat

in

Haosul din orasul regal pare să-i fi adus pe unii argeşeni in situaţii disperate. Sătul să tot fie batjocorit de primărie si, aşa cum declară, in special de conducerea primăriei în frunte cu primarul Panţurescu, un argeşean  ne-a vizitat astăzi, la prânz, să ne anunţe că a decis să facă un protest extrem. ” Vă anunţ că mâine, de Sfănta Maria, voi merge cu familia in faţa primăriei şi ne vom da foc. Nu mai rezistam, am ajuns bătaia de joc a unui primar şi a acoliţilor săi din alte instituţii, inclusiv din Poliţie. suntem efectiv hăituiţi…”, ne-a spus plin de mânie şi disperare M. D., un mic intreprinzător din Curtea de Argeş care ne-a relatat pe larg problemele cu care se confrunta atat el dar si populaţia din Curtea de Argeş, in general.

Echipa PROFIT a incercat sa-l convinga pe argeseanul ajuns la limita rabdarii sa nu isi puna in practica decizia de a recurge la acest gest extrem si sa apeleze la alte forme de protest. In aceste conditii, noi speram ca barbatul sa renunte la ideea de a se incendia in fata primariei si, de asemenea, tragem un semnal de alarma ca , in cazul in care chiar va face acest lucru, atat personalul primăriei cat si alte institutii abilitate să suprevagheze maine zona, pentru a putea fi evitata o eventuala tragedie, chiar in zi de mare sarbatoare.

 

FOTO  DESCRIPTIV…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nou val de disponibilizari ! Guvernul Orban pregateste concedieri masive

Publicat

in

De

Guvernul dă startul concedierilor pentru că, „din ianuarie 2017, până în prezent, au fost angajaţi peste 60.000 de bugetari, cei mai mulţi pe baza carnetului de partid”, spune Ludovic Orban. Primii bugetari care vor pleca acasă vor fi anunţaţi în curând.

Hotărârile de Guvern încă nu au fost aprobate astfel încât să fie reorganizate ministerele şi numărul acestora să fie redus de la 26 la 16. Prin această comasare, se vor opera primele concedieri. Numai la Ministerul Dezvoltării urmează să plece 255 de angajaţi acasă, potrivit Antena 3. 35 de poziţii de conducere vor fi desfiinţate şi vor fi mai puţini secretari de stat care vor coordona, alături de ministru, toată activitatea instituţiei.

La Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, urmează să plece acasă 300 de angajaţi. Ministerul Justiţiei pregăteşte o evaluarea şi urmează să vină cu o nouă schemă de personal şi o serie de disponibilizări. Şi la restul ministerelor vor avea loc asemenea evaluări şi analize, urmând să se ia o decizie în cadrul Executivului anunta dcnews

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț important pentru toți românii- Termenul limită este 16 decembrie

Publicat

in

De

Vești importante pentru toți românii! Agenția Națională de Administrare Fiscală le reamintește celor care înregistrează obligații fiscale principale restante că pot beneficia de anularea dobânzilor, majorărilor și penalităților la acestea, dacă depun o cerere în acest sens, până în 16 decembrie.

Agenția Națională de Administrare Fiscală le reamintește celor care înregistrează obligații fiscale principale restante că pot beneficia de anularea dobânzilor, majorărilor și penalităților la acestea, dacă depun o cerere în acest sens, până în 16 decembrie.

Facilitatea fiscală se acordă în condițiile reglementate de O.G. nr. 6/2019. Până marți, au depus notificări/cereri de anulare a obligațiilor accesorii un număr de 46.480 contribuabili, potrivit ANAF.

Pentru accesarea facilității fiscale constând în anularea obligațiilor accesorii, până la data de 16 decembrie inclusiv trebuie să fie respectate condițiile impuse de lege, respectiv achitarea obligațiilor bugetare principale cu scadențe până la 31 decembrie 2018, precum și a obligațiilor bugetare principale și accesorii cu termene de plată între 1 ianuarie și 16 decembrie 2019.

Anularea obligațiilor accesorii nu este conditionată de depunerea notificării privind intenția de a beneficia de această facilitate fiscală, însă este obligatoriu să fie depusă, până la data de 16 decembrie, inclusiv, o cerere în acest sens, la organele fiscale competente, transmite ANAF.

Prin achitarea voluntară a obligațiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018, precum și a obligațiilor bugetare principale și accesorii cu termene de plată între 1 ianuarie și 15 decembrie 2019, se pot anula obligațiile accesorii aferente obligațiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018. În caz contrar, se vor continua măsurile de executare silită asupra tuturor veniturilor și bunurilor deținute de contribuabili pentru recuperarea acestor obligații.

Cererea de anulare a obligațiilor de plată accesorii poate fi depusă și fără a fi necesară deplasarea contribuabilului la organul fiscal compentent, respectiv prin intermediul serviciului „Spațiul privat virtual”.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend