spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ALERTA ! Prețurile apartamentelor din Argeş încep să crească 

Facebook Twitter Google+
ALERTA ! Prețurile apartamentelor din Argeş încep să crească 

Prețurile de piața imobiliară din Argeş au continuat să crească în primul trimestru al anului 2019, dar într-un ritm și mai redus decât anul trecut, arată ultimul raport al agentilor de la Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie din Arges. Dacă în ultimul trimestru al anului 2018, creșterea față de aceeași perioadă a anului precedent a fost de 4,3%, în primele trei luni ale acestui an față de perioada de referință din 2018, creșterea a fost de 3,5%.
Piața argeşeana s-a încadrat în dinamica generală pe ţară, dar are particularitățile ei specifice. Raportul pe primele 4 luni al agentilor de la Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie din Arges, scoate în evidență faptul ca timid, pretul apartamentelor sunt in crestere.
„În prezent, sunt și cereri, și oferte, în piața din Argeş. In Curtea de Argeş, de exemplu, prețurile au crescut față de anul trecut, dar în mod artificial, la fel cum au crescut în ultimii ani. Nu s-a întâmplat nimic deosebit în oraș care să justifice un preț mai mare față de anul trecut. Ramane aceeasi problema ca cererea este mai mare decat oferta pe fondul faptului ca nu se construiesc blocuri noi de locuinte. Astfel, s-au înregistrat creșteri între 2% și 5% față de aceeași perioadă a anului trecut, în funcție de zonă”, a declarat Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie din Arges.
Acaeasta a precizat că, în continuare, cele mai căutate sunt apartamentele cu două camere, fiind urmate de cele cu trei camere și garsoniere. Cumpărătorii preferă, în general, apartamentele din blocurile mai noi sau din zonele cu piețe, școli și magazine. Prețul pe metru pătrat oscileaza între 685 Euro/mp si ajunge chiar şi la 850 euro/mp.

Oferta scazută majorează preţurile ! „Prima casă” a relansat vânzările

Potrivit Klanar Imobiliare, volumul cererii este mai mare dacat oferta la Curtea de Arges. „Piața a crescut. În luna februarie, cererea și prețurile au crescut, când s-a relansat programul «Prima casă», dar acum s-au stabilizat. În luna aprilie, am constatat o scădere a numărului celor ce caută o locuință. Există oferte unicat, adresate clienților care pot plăti cash peste în jur de 50.000 – 60.000 de euro”, a declarat Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie din Arges.
In ceea ce pribeste terenurile, se vând doar terenurile intravilane pe care pot fi construite case si care au o suprafata de cel mult 1000 mp. Celelalte nu prea sunt tranzacționate. Pe segmentul vilelor, piața s-a mișcat cât de cât în acest an dar nu la fel ca acum 5, 6 ani.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....