spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ALERTĂ MAXIMĂ la CURTEA DE ARGEȘ: Violator in libertate, Poliția confirmă cazul șocant

Facebook Twitter Google+
ALERTĂ MAXIMĂ la CURTEA DE ARGEȘ:  Violator in libertate, Poliția confirmă cazul șocant

E alerta maxima la Curtea de Arges ! Așa cum relatam intr-o stire anterioara,  in aceasta dimineata, la Curtea de Arges , o tanara in varsta de 29 de ani a fost violata la primele ore ale diminetii de un barbat de 41 ani recidivist si, spun surse, eliberat anul trecut in baza recursului compensatoriu. Imediat după publicarea stirii, IPJ Arges a confirmat starea de alerta: ” La aceasta ora (15:30 n.r)barbatul nu a fost prins. Efective sporite ale politiei il cauta folosind inclusiv caine de urma, pe barbatul in varsta de 41 ani care figureaza ca fiind recidivist. Precizam ca el a mai fost condamnat de cateva ori pentru viol si tentativa de viol”, a declarat pentru ziarul Profit, Madalina Epure, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

 

STIREA INITIALA: Tanara in varsta de 29 ani a plecat in jururl orei 5 dimineata spre locul de munca.  Pe strada Negru Voda, in zona notariatului, aceasta a fost acostata brusc de barbatul de 41 ani, trantita la pamant si violata. S-a sunat imediat la 112 dar, pana la sosirea echipajului de Politie, barbatul, care e recidivist, a abandonat victima si a fugit. La aceasta ora efective sporite ale Politiei perie tot orasul in incercarea de a-l gasi pe violator.

Potrivit informatiilor oferite de anchetatori, barbatul are 41 ani, este din Curtea de Arges si este recidivist. El a mai fost condamnat de 5 ori pentru viol si tentativa de viol. Surse din politie au dezvaluit pentru ziarul nostru  ca barbatul fusese eliberat anul trecut din inchisoare pe baza recursului compensatoriu.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....