spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ALERTĂ! La 8 ani si … 10 miliarde cheltuite, cade tencuiala de pe primăria Curtea de Argeş !

Facebook Twitter Google+
ALERTĂ! La 8 ani si … 10 miliarde cheltuite, cade tencuiala de pe primăria Curtea de Argeş !

– ” Poate pică vreo bucata şi în capul unor şefi şi-i vor trezi la realitate, să vadă in ce hal e orasul” , spune un politician local

La nici 8 ani dupa ce s-au cheltuit circa 10 miliarde de lei pentru modernizare, primăria Curtea de Argeş dă semne clare că lucrarea a fost prost facuta. Mai exact, de ceva timp, bucati din tencuiala exterioara au inceput sa cada punînd in pericol cetatenii care trec pe langa zidurile cladirii.

Printre cei care au sesizat aceasta problema, alaturi de alti cetateni, se află şi consilierul Ion Şerban.” Nu, nu e normal ca dupa doar cativa ani să pice din tencuiala şi ce o mai cădea. La cate miliarde s-au băgat în reparaţie nu e normal aşa ceva. Dar, ce sa mai, nici nu am sperante ca se vor lua măsuri. Să nu uităm că primarul Panţurescu nu a fost in stare să repare scările de la intrare în primărie… Ce, credeti că o să repare el ditamai laturile primăriei din care cad bucăţi care pot fi periculoase ?”, a spus Ion Serban.  In spirit de gluma, acesta a completat: „Poate pică vreo bucata şi în capul unor şefi şi-i vor trezi la realitate, să vadă in ce hal e orasul”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....