Conecteaza-te cu noi

Campulung

Alerta in Arges ! O jandarmeriță a iesit in misiune si face ravagii

Publicat

in

Agitatie mare la Campulung Muscel, acolo unde se desfasoara zilele acestea zilele orasului. Firesc, au iesit sa supravegheze la buna desfasurare a evenimentelor si jandarmii. Printre ei si o frumoasă jandarmeriţă care reuseste sa faca ravagii gratie aspectului sau impecabil dar mai ales a zambetului naucitor, in special printre barbati. Multi intorc capul, altii dau in balbaiala iar cei care stiu sa aprecieze frumosul nu ezita sa o fotografieze. Asadar, daca o intalniti pe jandarmerita din Campulung aveti mare grija, va poate rapune instantaneu cu zambetul ei.

Foto by Mihai Oprescu

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | INCENDIU ÎN ARGES – 10 STUPI SI O ANEXA S-AU FĂCUT SCRUM

Publicat

in

De

Pompierii musceleni au intervenit în această dimineață la un incendiu ce a cuprins o magazie tot din localitatea Mihăești.
Au ars 10 cutii de stupi gole și magazia construită din lemn pe aproximativ 20 mp.
Nu au fost victime. În interior, proprietara încălzea hrana pentru animale, iar de data aceasta este posibil ca niște scântei sau jar să fi căzut din sistemul de încălzire și în contact cu materialele combustibile din interior să genereze incendiul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CITEȘTE și dă MAI DEPARTE ! Așa arată DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE și ADEVERINȚA DE LA ANGAJATOR NECESARE DEPLASĂRII

Publicat

in

De

Cei care se deplasează între orele 22:00 şi 6:00 vor trebui să completeze, începând de luni seară, în conformitate cu ordonanţa militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării, iar în cazurile speciale, şi traseul acesteia. În cazul celor care merg la serviciu, este necesară o adeverinţă permanentă din partea angajatorului care să ateste că prezenţa la locul de muncă este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend