Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTĂ! Hidroelectrica a început evacuările la BARAJUL VIDRARU – ȘOAIE în VIZOR

Publicat

in

După războaie mai mari sau mai mici cu micii intreprinzatori care si-au edificat diverse constructii pe marginea Barajului Vidraru in scopul de a face turism, compania Hidroelectrica a trecut la etapa a doua. Astfel, in ultimele zile ale anului trecut, la sfarsit de decembrie, Hidroelectrica a pus piciorul in prag si a deschis actiuni in instanta pentru evacuarea celor care au edificat constructii pe marginea barajului Vidraru. Unul dintre cei vizati este si afaceristul Nicolae Tomulescu, cel cunoscut drept Șoaie și care, de ani de zile, desfasoara activitati in domeniul turismului. Acestuia i s-a deschis un dosar la Tribunal cu o speta clara: va trebui sa evacuze zona ocupata care apartine Hidroelectrica, o scara care ar fi construita ilegal si prin intermediul careia turistii au acces la ponton si ambarcatiunea lui Șoaie. Contactat de redactorii PROFIT, Nicolae Tomulescu ne-a spus ca nu stie ca s-a ajuns la Tribunal dar ca e o problema mai veche pe care se zbate sa o rezolve. ” Este vorba de acea scara pe zona de protectie a barajului. Nu sunt numai eu in situatia asta si sunt aproape de a obtine toate avizele necesare”, ne-a spus acesta.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Olguța Vasilescu o atacă pe Violeta Alexandru: Defazată rău, doamna!

Publicat

in

De

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce Violeta Alexandru a spus că cea care a semnat contractul cu firma de lifturi este fostul ministru al Muncii.

,,Asa zice Baubau? Ca am semnat eu contractul cu firma de lifturi? 😂 Ieri, in comisie spunea ca din cauza PSD nu s-au scanat cartile de munca in perioada 2006-2010. Intrebare de baraj: cati ministri la Ministerul Muncii a avut PSD in acea perioada? Raspuns final: niciunul! Defazata rau, doamna! Ca sa nu mai zic ca tot ce se intampla rau in viata ei trista are impresia ca i se trage de la PSD si Olguta Vasilescu…😜”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste bună! O nouă categorie de angajați va beneficia de salarii majorate

Publicat

in

De

Salarii majorate pentru o nouă categorie de angajați! Ministrul Lucian Bode a făcut marele anunț, astăzi,20 februarie 2020, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru,la sediul Ministerului,acolo unde a avut loc  întâlnirea cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, reprezentanții Federației Sindicatelor Poștașilor și ai managementului Companiei Naționale Poșta Română.

”Angajații Poștei Române de foarte multe ori au fost uitați când a venit vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am văzut cum diverși manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-și face imagine și pentru a bifa în CV o funcție. Astăzi suntem în situația în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariații Poștei. Să le ceri angajaților Poștei să își facă treaba, dar tu ca și management al companiei să nu le asiguri condiții normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe acești foști șefi ai Poștei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arșița verii cu geanta de poștaș. De aceea, am cerut noului management al Poștei, să găsească soluții pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat prețuită. Ei merită tot respectul nostru și sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce și-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situației financiare cât și al calității serviciilor„ a declarat ministrul Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend