spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Alegeri anticipate in Arges – Primarul si-a pierdut mandatul

Facebook Twitter Google+
Alegeri anticipate in Arges – Primarul si-a pierdut mandatul

Cunoscut in judet mai ales dupa ce, recent, la zilele comunei l-a adus in concert pe nimeni altul decat controversatul personaj Pomohaci, Benonie Lazar de la Aninoasa a ramas fara functia de primar.

Potrivit comunicatului emis in 2013de ANI, Ştefan Benonie „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 14 iunie 2012 – 12 februarie 2013, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de primar al comunei Aninoasa, cât şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Întreprinderii Individuale Ştefan Benonie“.

Raportul ANI a fost atacat în instanţă de către primarul de la Aninoasa la Curtea de Apel Piteşti, unde a avut câştig de cauză. Cum hotărârea nu a fost una definitivă şi irevocabilă, reprezentanţii ANI au atacat-o la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Joi, 16 noiembrie, ÎCCJ a decis că ANI a avut dreptate, iar Ştefan Benonie din Aninoasa îşi pierde funcţia de primar, urmând a fi organizate alegeri anticipate.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....