spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta!

Facebook Twitter Google+
Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta!

Stiai ca sunt oameni care pot afla cum functioneaza mintea altei persoane doar analizand deciziile pe care aceasta le ia? Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta.

1. Clar si distinct

Acesta este un model care simbolizeaza simplitatea. Nu iti place sa complici lucrurile. Iti place sa pastrezi lucrurile in ordine pentru a le vedea clar. Atunci cand apare o situatie complicata, iti place sa o descompui in pasi mai mici si mai simpli si sa-i rezolvi pe rand. Nu-ti place sa iei decizii pripite, fara sa analizezi indeajuns o situatie.

2. Interconexiuni

Mintea ta este setata sa descopere cauzele care au dus la o anumita situatie. Chiar si un lucru simplu, la tine are implicatii profunde si nu eziti nicio clipa in a porni spre gasirea lor. Esti o fire practica, concentrata pe gasirea solutiilor si indepartea cauzelor nu repararea efectelor.

3. Simplu si direct

Daca ai ales acest model inseamna ca esti o persoana foarte directa, care evita complicatiile. Esti curajos si foarte deschis spre ceea ce simti. Iubesti simplitatea in viata.

4. Straturi complexe

Acest model este simplu si, totusi, complicat. Asa este si mintea ta, complexa si stratificata. Ceea ce-ti da o alura misterioasa, iar personalitatea ta este foarte atractiva.

5. Orientat pe solutii

Desi acest model este complex, nu este greu de inteles. Asa este si mintea ta. Iti place sa analizezi bine o situatie. Nu iti pierzi concentrarea usor si esti intotdeauna orientat spre gasirea celor mai bune solutii.

6. Extrovertit

Acest model nu are limite, este creativ si, in acelasi timp, simplu. Daca l-ai ales, inseamna ca-ti place sa privesti situatia din perspectiva unei a treia persoane. Actiunile tale sunt bine coordonate. Nu iti place sa te ascunzi, totul este la vedere.

7. Introvertit

Un model foarte muncit si, totusi, limitat. Daca l-ai ales inseamna ca nu esti foarte deshis spre lume. Desi constient de faptul ca esti perfect, nu vrei sa te lauzi. Ti-ai creat o lume in care iti place sa creezi, insa ti-e greu sa iesi din ea. Nu esti incantat sa cunosti oameni noi.

8. Creativ si perfectionist

Daca ai ales acest model inseamna ca vrei ce e mai bun in viata. Greu comiti o greseala. Intai gandesti si analizezi foarte bine o situatie, apoi actionezi. Esti o persoana perfectionista si creativa, obisnuita sa gaseasca solutii precise.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....