Conecteaza-te cu noi

Stiti cum se face ?

Alege o agenție de SEO bună pentru o vizibilitate sporită pe net a companiei tale

Publicat

in

Agentia seo Digital Metrics are o experiență de peste șapte ani în materie de optimizare SEO, iar până în prezent a desfășurat peste 100 de campanii reușite.

Pentru că Organic Search Engine Optimization nu este un lucru ușor de realizat este bine ca să apelezi la ea dacă vrei să ai un avânt sporit în strategia globală de marketing online pe care o proiectezi pentru afacerea ta.

O infrastructură SEO performantă, o echipă tehnică alcătuită din specialiști dedicați, rezultatele deosebite obținute, iată ce recomandă Digital Metrics acelora ce își doresc mai multă vizibilitate în online, deci merită să îi contactezi pentru o convorbire prealabilă și a vedea dacă te pot ajuta și  pe tine în dezvoltarea site-ului de afaceri.

Optimizarea pe care ei o fac nu se reduce doar la ocuparea unei poziții fruntașe pe Google, ci și pe creșterea numărului de conversii, adică de clienți și/sau de potențiali clienți.

SEO sau optimizarea unui site pentru motoarele de căutare se referă la toate acele tehnici a căror aplicare reușesc, dacă sunt folosite împreună, ca să îmbunătățească poziționarea naturală a site-ului în paginile motorului de căutare respectiv și să îi impulsioneze pe internauții interesați de produsele/serviciile pe care le vinzi să le analizeze și chiar să le comande în procentaj cât mai mare.

Există anumite criterii de relevanță ce sunt căutate de roboții motoarelor de căutare.

Provocarea de care o au mereu în față specialiștii SEO este aceea de a determina motorul de căutare să găsească site-ul respectiv mai relevant pentru o interogare dată decât altele cu același profil.

Din acest motiv conținutul acestuia trebuie să fie legat de interogarea respectivă. Mai nou, nu este vorba doar de cuvintele exacte, ci și de acelea referitoare în cel mai înalt grad la căutarea aceea.

Cuvintele SEO trebuie să respecte profilul clienților companiei, pentru ca vizibilitatea să nu fie una zadarnică, ci una aducătoare de profit pentru firma ce achiziționează pachetul de servicii SEO respectiv prin creșterea numărului de conversii, nu doar de useri ce accesează din curiozitate sau din întâmplare respectivul site.

Încrederea în site-ul respectiv este și ea extrem de importantă, la fel și legăturile și semnalele sociale pentru un spor de relevanță.

Deoarece profesia SEO este relativ nouă în România, mulți se pretind a fi specialiști. Dar ca întotdeauna, rezultatele sunt acelea care recomandă o agenție digitală sau o alta.

Înainte de a contacta o agenție SEO antreprenorii trebuie să fie conștienți de starea în care se găsește site-ul lor de firmă.

Eventualele probleme tehnice, design-ul, conținutul și poziționarea pe principalele motoare de căutare trebuie depistate din start. Un audit gratuit sau plătit poate să fie de mare ajutor în această privință.

O agenție de SEO bună prin definiție este foarte bine poziționată în mod natural cât mai sus pe Google. Dacă propriul site nu îl poate face vizibil, cum ar putea să îl facă vizibil pe al altora?

O întâlnire face to face este de multe ori de bun augur, deoarece în acest fel se poate stabili un dialog corect între cele două părți: firma SEO și potențialul client, pentru a se afla tot ceea ce este necesar înainte începerii unei eventuale colaborări de durată.

Agenția trebuie să explice pe larg în ce constau serviciile SEO ce vor fi furnizate și să facă acest lucru într-un limbaj care să fie pe înțelesul clientului.

Optimizarea este utilă, dar trebuie combinată și cu alte metode, în cadrul unei strategii complexe de durată pentru surclasarea concurenței. O agenție profesionistă ce oferă servicii SEO și de marketing digital va putea să ofere un ajutor eficient în această direcție.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

STITI CUM SE FACE ? Nu am fost declarată ca moștenitor la succesiunea după mama. Ce e de făcut în această situație?

Publicat

in

„Mama mea a decedat acum 2 ani, are un copil din prima căsătorie si, ulterior, s-a recăsătorit si mai are 2 copii care sunt majori.Au fost la notar si au facut succesiunea, a aparut actul de moștenitori dar eu nu sînt trecuta pe acel act. Ce este de facut,s-au dat declarații precum ca numai are niciun copil”, intreabă o cititoare a ziarului nostru.
Ca de obicei, am consultat un avocat iar raspunsul acestuia este următorul, in aceasta speta:

„Procedura unei sucesiuni, functie de marimea si intinderea acesteia, este foarte complexa si poate contine acte oficiale eliberate de catre autoritati privind cine si in ce proportii sunt beneficiarii unei sucesiuni, succesorii de drept, actionarii la o parte din succesiune, etc. In general la sucesiunile simple primarii prin actele care le elibereaza, certificat fiscal, certificatul de deces (anexa fosta 1, actual anexa 24) anexa care cuprinde bunurile si succesorii, inlesnesc furtul sucesiunilor, nu in toate cazurile. In actele primariei figureaza in general proprietarii si copiii sau parintii care locuiesc pe aceaste proprietati. In cazul dumneavoastra, daca s-a interbenit la primarie ca in Anexa 24 sa figureze numai un anumit succesor, dar in registrul agricol sau evidenta proprietatilor apar si ceilalti succesori, in calitate de fica, fiu sau parinti, persoana juridica numita primaria, prin primar, este vinovata ! Notarul are obligatia, cel putin morala, sa verifice anumite acte oficiale, atat la primaria cat si la Camera Notarilor privind succesorii … cel putin la Camera Notarilor daca nu apare deschisa procedura de sucesiune de catre un tert. Pot sa va redau un caz concret de fals, uz de fals, etc. cu dovezi, inscrisuri, etc. Un notar a fost dus acasa la un parinte de catre doi succesori (doua surori) parinte care a avut o comotie cerebrala (comotie care ia afectat considerabil actele si elemetele de vointa proprie) si ia fost pus degetul pe un act notarial cu metinuea ca acesta nu stia carte, in conditiile cand notarul stia de la cea de-a treia fica, prin acte, ca tatal ei tinea evidenta contabila a unei macelarii. Prin acel act notarial cu implicati … primarie si in instante, a fost eliminata de catre cele doua surori cea de a treia sora. Asadar, in cazul dumneavoastra, va adresați instanței pentru anularea certificatului de moștenitor. Si eventual împotriva moștenitorilor și martorilor, puteti depune plângere penală pentru fals în declarații.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Soțul vinovat la divorț poate fi obligat să-l despăgubească pe celălalt pentru desfacerea căsătoriei

Publicat

in

De

În cazul divorțurilor produse din vina exclusivă a unuia dintre soți, celălalt îi poate pretinde despăgubiri pentru prejudiciul provocat de desfacerea căsătoriei, potrivit legii civile de la noi. În funcție de prejudiciul concret, material și/sau moral, despăgubirile pot urca și la câteva zeci de mii de lei. Aceste despăgubiri se acordă doar când căsătoria se desface din culpa exclusivă a unuia dintre soți, nu din culpa comună a celor doi. Un exemplu recent în acest sens îl prezintă avocatul Adrian Cuculis, unde reclamantul din procesul de divorț a fost obligat de instanță să achite celui de care divorțează 3.000 de euro drept daune morale. O sumă ceva mai mare a fost acordată în decizia menționată ceva mai sus, a Tribunalului Iași, unde daunele au fost de 35.000 de lei. Pentru ce, mai exact? Divorțul avea la bază un clasic adulter, dar peste care soțul care a avut relații extraconjugale a mai presărat și alte fapte care au dus, cu toatele, la stigmatizarea celuilalt și chiar la un prejudiciu de imagine.
Despăgubirea aceasta pentru prejudiciul cauzat de desfacerea căsătoriei nu are nicio legătură nici cu obligația de întreținere. Prejudiciul poate la fel de bine să fie unul material sau unul moral (suferința cauzată).
Conform Codului civil, soții pot să divorțeze în următoarele cazuri:

  1. prin acordul soților, la cererea ambilor soți sau a unuia dintre soți acceptată de celălalt soț;
  2. atunci când, din cauza unor motive temeinice, raporturile dintre soți sunt grav vătămate și continuarea căsătoriei nu mai este posibilă;
  3. la cererea unui din soți, după o separare în fapt care a durat cel puțin doi ani;
  4. la cererea aceluia dintre soți a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei.

În România, căsătoria se poate desface în trei locuri: la primărie, la notar sau în instanță. Dintre cele trei modalități de divorț prevăzute de legislația noastră, divorțul la primărie este cel mai simplu. Asta, firește, dacă vorbim de un divorț amiabil. La extrema cealaltă, în cazul în care nu există înțelegere și, cel mai adesea, nici cu privire la autoritatea părintească, atunci când există copii, divorțul nu se poate face decât la instanță.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend