spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Alarmant, statistica o dovedeste! Nici 20.000 de turisti nu au trecut anul trecut prin Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Alarmant, statistica o dovedeste! Nici 20.000 de turisti nu au trecut anul trecut prin Curtea de Arges

Conform unui raport întocmit recent de funcţionarii primăriei Curtea de Arges, numărul turistilor care vin in zonă este în crestere iar ca dovadă este si aparitia unor noi unităţi de cazare.  Dacă în anul 2010 se inregistrau doar 2 hoteluri, un camping si 4 pensiuni, la sfârsitul lui 2014 vorbim deja de 3 hoteluri, 9 pensiuni si un motel, iar numărul total de locuri de cazare este de 196 la hoteluri si 273 in pensiuni.

Raportul mai spune că si numărul turistilor este in crestere astfel ca anul trecut la Curtea de Arges au ajuns 18344 de turisti care au petrecut in municipiul regal 24481 de nopti.  Totusi, cresterea raportată de functionarii primăriei este fată de anul 2011 având in vedere că atât în 2012 cît si în 2013, municipiul Curtea de Arges a fostz vizitat de mai multi turisti decat in anul care abia s-a încheiat.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....