Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Alarmant, statistica o dovedeste! Nici 20.000 de turisti nu au trecut anul trecut prin Curtea de Arges

Publicat

in

Conform unui raport întocmit recent de funcţionarii primăriei Curtea de Arges, numărul turistilor care vin in zonă este în crestere iar ca dovadă este si aparitia unor noi unităţi de cazare.  Dacă în anul 2010 se inregistrau doar 2 hoteluri, un camping si 4 pensiuni, la sfârsitul lui 2014 vorbim deja de 3 hoteluri, 9 pensiuni si un motel, iar numărul total de locuri de cazare este de 196 la hoteluri si 273 in pensiuni.

Raportul mai spune că si numărul turistilor este in crestere astfel ca anul trecut la Curtea de Arges au ajuns 18344 de turisti care au petrecut in municipiul regal 24481 de nopti.  Totusi, cresterea raportată de functionarii primăriei este fată de anul 2011 având in vedere că atât în 2012 cît si în 2013, municipiul Curtea de Arges a fostz vizitat de mai multi turisti decat in anul care abia s-a încheiat.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ACUM! Arde un magazin la Sălătrucu

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar, în comuna Sălătrucu, în centru. La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tânăr din Argeș, trimis la închisoare pentru furt de energie electrică

Publicat

in

Un tânăr din Leordeni, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat la un an și 8 luni de închisoare pentru furt de energie electrică. Bărbatul a fost încarcerat.

„În ziua de 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Argeș – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe un bărbat de 29 de ani, din Leordeni, condamnat la un an și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, informează IPJ Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend