spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

AJOFM ARGEŞ: Se caută URGENT 100 argeşeni pentru locuri de muncă în Spania

Facebook Twitter Google+
AJOFM ARGEŞ: Se caută URGENT 100 argeşeni pentru locuri de muncă în Spania

Grupul de firme Queratt din regiunea Lteida, Spania care oferă cete 100 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii şi comercializării fructetor (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.)

Descriere loc de muncă: muncitorii vor tucra în câmp: cules fructe (mere, pere, nectarine, caise, etc.), precum şi în fabrică la aranjarea fructelor în tăzi şi caserole; Cerinţe: se solicita femei şi bărbaţi; 50 de persoane ta tucru în câmp (cules fructe) şi 50 persoane la ambalatul fructelor; o parte din bărbaţi vor fi şoferi camion, autobuz, tractorişti Limba straină: nu se solicită

Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică) Beneficii şi alte condiţii: transportul dus-întors Spania It plăteşte muncitorul. Pentru tocuinţă (utitităţi) şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an şi în at doilea an 5% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primeşte set complet de lenjerie de pat echipament de protecţie individual (în cazut pierderii acestuia, se plăteşte). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obţinere NIE). Durată contract: 3, 6 sau 9 luni; program de lucru: complet; se lucreză de luni până sâmbătă.
Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în judeţul Arges, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consitierutui EURES din cadrut Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arges, telefon 0248222415, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....