Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AI AFLAT ? Măcelăria Făgăraș, de azi in Piața Centrală – Gustul bun de altădată într-o nouă locație

Publicat

in

Gustul bun de altădată al produselor din carne cu care v-a obisnuit măcelăria Făgăraș, poate fi găsit, de astăzi, în noua locație situată în Piața Centrală din Curtea de Argeș, lîngă stația de Taxi și lângă Parc, la intrarea pe strada Castanilor. Aceleasi produse traditionale din carne pe care le găseați în vechiul magazin din zona sensului giratoriu – Fagaras sunt diponibile acum mai la indemana ta, chiar in zona Pietei centrale, asta pentru că magazinul doar s-a mutat acolo, dar gustul, prospetimea si calitatea produselor de macelărie specifice zonei de sub muntii Fagaras au ramas aceleasi cu care v-ati obisnuit. Măcelăria Făgăraș, atat prin noul magazin din Piața Centrala dar și cu cel din Ivancea, nu este o simpla macelarie, este o afacere bazata pe tradițional dar care are in spate o unitate moderna de procesare a carnii dotata conform ultimelor standarde de calitate si care care oferă, prin gama larga de produse preparate după rețete vechi,  gustul bun ca altădată.  Gama variată de  carne de porc, vita, oaie  proaspata,  produsele afumate si condimentate după o rețetă unică sau toba de casă, micii sau carnații  preparați tradițional, toate acestea au o singura caracteristica ce a cucerit clientii din Arges sau din alte judete: Gustul bun de altădată !

De astazi, te poti convinge de asta si in magazinul situat în Piața Centrală din Curtea de Argeș, lîngă stația de Taxi și lângă Parc, in fapt fostul magazin din giratoriu Fagaras care s-a mutat aici.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Promisiuni, promisiuni! SUA respinge `Din pacate`!

Publicat

in

De

Le-am promis şi preşedintelui Iohannis, şi prim-ministrului Orban că vom lucra cu Guvernul pentru a vedea cum putem rezolva aceste lucruri, cum poate fi redusă rata de respingere, ca să ajungă de la 10% la 3% şi astfel să se poată ridica vizele pentru România”, a declarat ambasadorul american, întrebat dacă în opinia sa există şanse ca România să fie cea de-a 40-a ţară care va intra în programul „Visa Waiver”.

”Nu ar fi nimic mai bun pentru SUA decât să poată elimina vizele pentru România. Din păcate, avem o lege care spune că rata de respingere a candidaţilor trebuie să fie de sub 3% şi acum e în jur de 10%.

Întrebat dacă putem vorbi de un timeline realist pentru acest proiect, fiind invocate durata de 5-10 luni sau de 5-10 ani, Adrian Zuckerman a răspuns: Sper să nu fie 5-10 ani, dar, din păcate, nu cred că o să fie 5 sau 10 luni. Aş intui că e ceva între aceste date, dar e greu de spus, fiindcă sunt o mulţime de lucruri şi de condiţii care trebuie rezolvate ca rata de respingere să se reducă de la 10% la 3%”.

El a afirmat, în acest context, că cel mai important lucru, în opinia sa, este ca economia României să se dezvolte, arata realitatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liderul mișcării #Rezist amenință:`Aveți noroc`!

Publicat

in

De

Unul dintre liderii mișcării #Rezist, Florin Bădiță, a susținut că este ocupat cu alte lucruri, pentru că altfel ar fi organizat un protest împotriva guvernării PNL.

”PNL
Aveți noroc că în perioada asta îmi ocup timpul cu alte priorități.
Dacă nu eram ocupat organizăm un protest care să fie un prim semnal de alarmă și un apel de trezit la realitate pentru voi.”, a scris Florin Bădiță pe Facebook.

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend