Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AI AFLAT ? Măcelăria Făgăraș, de azi in Piața Centrală – Gustul bun de altădată într-o nouă locație

Publicat

in

Gustul bun de altădată al produselor din carne cu care v-a obisnuit măcelăria Făgăraș, poate fi găsit, de astăzi, în noua locație situată în Piața Centrală din Curtea de Argeș, lîngă stația de Taxi și lângă Parc, la intrarea pe strada Castanilor. Aceleasi produse traditionale din carne pe care le găseați în vechiul magazin din zona sensului giratoriu – Fagaras sunt diponibile acum mai la indemana ta, chiar in zona Pietei centrale, asta pentru că magazinul doar s-a mutat acolo, dar gustul, prospetimea si calitatea produselor de macelărie specifice zonei de sub muntii Fagaras au ramas aceleasi cu care v-ati obisnuit. Măcelăria Făgăraș, atat prin noul magazin din Piața Centrala dar și cu cel din Ivancea, nu este o simpla macelarie, este o afacere bazata pe tradițional dar care are in spate o unitate moderna de procesare a carnii dotata conform ultimelor standarde de calitate si care care oferă, prin gama larga de produse preparate după rețete vechi,  gustul bun ca altădată.  Gama variată de  carne de porc, vita, oaie  proaspata,  produsele afumate si condimentate după o rețetă unică sau toba de casă, micii sau carnații  preparați tradițional, toate acestea au o singura caracteristica ce a cucerit clientii din Arges sau din alte judete: Gustul bun de altădată !

De astazi, te poti convinge de asta si in magazinul situat în Piața Centrală din Curtea de Argeș, lîngă stația de Taxi și lângă Parc, in fapt fostul magazin din giratoriu Fagaras care s-a mutat aici.

 

ACTUAL

Statul vrea să-i ancheteze pe românii care pun anunţuri pe net. Se pot trezi cu poliţia la uşă

Publicat

in

De

Micile afaceri care se desfășoară mai ales pe platformele de anunțuri vor fi verificate de inspectorii de la Protecția consumatorilor. Sunt vizate persoanele fizice, care vând diverse produse, sau prestează servicii, în mod repetat, și își caută clienții, pe internet.

Sunt vizate persoanele fizice, care vând diverse produse, sau prestează servicii, în mod repetat, și își caută clienții, pe internet. Inspectorii îi vor sancționa, dacă încalcă legea, la fel cum se întâmplă, cu orice firmă. În acest moment, anunţurile de pe internet nu sunt verificate de nicio autoritate. Clienţii care se simt păcăliţi şi sună, de exemplu, la ANPC să reclame un serviciu sau produs sunt trimişi la poliţia locală pentru că inspectorii nu au în atribuţii şi verificarea activităţii persoanelor fizice. Comisarii vor să joace inclusiv rolul de mistery client, pe româneşte client fals, ca să-i prindă pe cei care fac mici averi cu astfel de anunţuri. Vor pretinde că sunt simpli cumpărători, vor comanda un produs, şi chiar îl vor plăti, ca apoi să ajungă, pe fir, la cel care l-a pus la vânzare pe internet. Mai simplu va fi cu cei care închiriază în mod constant locuinţe, inclusiv pe platformele de profil pentru turişti. Comisarii le vor bate la uşă să verifice dacă descrierea din anunţ corespunde realităţii. Iar cine nu deschide, este ameninţat cu poliţia. Deocamdată, iniţiativa ANPC prin care inspectorii primesc atribuţia de a controla anunţurile persoanelor fizice este la stadiu de proiect. După dezbaterea publică va fi propusă în Parlament.

Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ la BUZUNAR ! Cele mai mari scumpiri de la începutul anului: cartofi, fructe, citrice

Publicat

in

De

În medie, prețurile la care ne făceam luna trecută cumpărăturile au fost cu 3,4% mai mari decât fuseseră cu un an în urmă, arată datele publicate marți de Institutul Național de Statistică. Față de începutul anului, cel mai mult s-au scumpit citricele, cartofii, fructele și țigările, topul celor mai mari creșteri de prețuri mai incluzând carnea de porc, serviciile de telefonie (din cauza deprecierii cursului de schimb) dar și combustibilii.

Reamintim că BNR prognozează o rată a inflației de 3,8% în decembrie 2019, cu 0,4 puncte procentuale sub prognoza din august, și de 3,1% în decembrie 2020, cu 0,3 puncte procentuale sub prognoza precedentă, a anunțat vineri guvernatorul BNR Mugur Isărescu.

Statul îți ia bani din buzunar în 4 feluri: prin taxe și impozite, prin împrumuturile pe care le face, prin tipărirea de bani și prin inflație. Prin taxe și impozite e evident că rămâi cu mai puțini bani.

Prin inflație, guvernele confiscă (mai discret sau mai fățiș) o parte importantă a avuției propriilor cetățeni. Cu precizarea că Statul confiscă astfel în mod arbitrar banii populației, sărăcindu-i pe cei mulți și îmbogățindu-i pe câțiva.

Primul principiu al luptei împotriva unui inamic este „cunoaște-ți dușmanul”, scrie un editorialist al Bloomberg. Dar nu întotdeauna acest lucru e posibil.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend