spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Aglomeratie la Taxe si Impozite – Multi argeseni habar nu aveau de majorari

Facebook Twitter Google+
Aglomeratie la Taxe si Impozite – Multi argeseni habar nu aveau de majorari

E aglomeratie la biroul de incasare a taxelor si impozitelor la Curtea de Arges. In special persoanele fizice vin sa isi achite darile pentru anul 2018, atat pentru a scapa de datorii cat si pentru a beneficia de bonificatia de 10% pe care o primesc daca achita integral impozitul pana la sfarsitul lunii martie.

Multi dintre argeseni insa au aflat abia la ghiseu ca au de plata mai mult fata de anul trecut. „Pentru mine 40 de lei sunt bani. Nu ma asteptam sa creasca atat impozitul la un apartament in C-uri” spune suparata o pensionara. Un alt domn care habar nu avea de cresterea taxelor cu 20% s-a intors de la ghiseu pentru ca nu avea atatia bani. „N-am stiut ca s-au scumpit, am venit cu banii pregatiti, ca anul trecut… Acum astept sa vina pensia si ma intorc la sfarsit de luna” a explicat acesta functionarilor.

Scaderi la impozite sunt insa pentru argesenii care locuiesc la case. Aici taxele au scazut chiar si cu cateva sute de lei fata de anul precedent.

De amintit ar fi faptul ca la Curtea de Arges impozitele se pot achita si cu cardul la casierie dar si online pe www.ghiseul.ro.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....