spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Află care este cuvântul care îţi defineşte zodia

Facebook Twitter Google+
Află care este cuvântul care îţi defineşte zodia

Fiecare zodie are o trăsătură care predomină şi care îl face pe nativ să actioneze într-un anumit fel într-o situaţie dată.

Un singur cuvânt îţi defineşte calităţile, defectele şi determină deciziile pe care le iei în viaţă.

Berbec – A FI

Pentru Berbec, sunt importante instinctele primare si energia inceputului. Esti dinamic si spontan si dai start actiunilor ca nicio alta zodie.

Taur – A AVEA

Tot ce iti doresti este sa ai cat mai mult si sa te bucuri de tot ce inseamna bunuri materiale. Iti gasesti motivatia si energia in faptul ca vrei sa obtii cat mai multe lucruri.

Gemeni – A GANDI

Este o zodie rationala, asa ca ceea ce te reprezinta este filosofia. Ai intotdeauna idei, iar ceilalti apeleaza la tine pentru sfaturii si solutii.

Rac – A SIMTI

Racul este controlat de sentimente, asa ca vei fi receptiv la tot ce este in jurul tau si trezeste emotii. Pentru ceilalti inspiri sensibilitate.

Leu – A LUPTA

Esti foarte hotarat atunci cand iti doresti ceva si lupti pana in panzele albe. Nu te dai inapoi de la nimic ce te poate ajuta sa iti atingi scopul si esti plin de energie cand esti motivat.

Fecioară – A ANALIZA

Esti tot timpul atent la ceea ce se intampla in jurul tau si te implici in rezolvarea problemelor, daca stii ca poti ajuta. Celor din jur le oferi stabilitate si luciditate.

Balanţă – A ECHILIBRA

Scopul Balantei este a aduce echilibrul in viata. De aceea, este intr-o continua lupta pentru corectitudine. Te caracterizeaza diplomatia.

Scorpion – A DORI

Orice actiune a ta, daca esti Scorpion, va fi orientata spre ceva ce iti doresti.

Săgetător – A INTELEGE

Cei din jurul tau observa ca esti un bun ascultator, dar si un punct de sprijin. Esti un prieten devotat si lupti pentru cei din jur.

Capricorn – A FOLOSI

O fire pragmatica, ce a descoperit ca trebuie sa profite de tot ceea ce le ofera. Foloseste oportunitatile si sansa in favoarea ta.

Vărsător – A CUNOASTE

Varsatorul este avid de informatie, asa ca intreaga sa existenta se invarte in jurul acestui verb: „a cunoaste”. Vrea sa transmita cunostintele pe care le dobandeste si celor din jur.

Peşti – A CREDE

Pestii sunt plini de credinta: fie se orienteaza dupa religie sau dupa alte principii de viata, dar in care crede cu toata inima. In plus, acest verb se refera si la oameni: pestii cred cu tarie ca oamenii sunt buni si le acorda intotdeauna credit.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....