spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Afaceristii Gogu Stan si Ion Molete au dat de belea ! Carmangeria "Carmen" de la Bascov executata de BRD iar Europan Prod a intrat in faliment !

Facebook Twitter Google+
Afaceristii Gogu Stan si Ion Molete au dat de belea !  Carmangeria "Carmen" de la Bascov executata de BRD iar Europan Prod a intrat in faliment !

gogu stanProbleme mari pentru cunoscutii oameni de afaceri pitesteni Gogu Stan si Ion Molete. Daca primul poate regreta acum ca l-a mincat undeva sa intre in afaceri dupa ce stransese ceva banuti in perioada in care a fost mare sef la Muntenia, al doilea, sponsor generos pe vremuri al PDL, poate jubila daca va reusi sa-si inchida firma, Europan Prod SA fara datorii sau alte probleme generte de creditori.

Gogu Stan ramane fara fabrica de mezeluri de la Bascov
In momentul de fata Ion Molete nu are altceva de facut decat sa astepte ca BRD sa ii vanda mandretea de carmangerie de la Bascov pentru ca banca sa isi recupereze niste bani imprumutati omului de afaceri cu ceva timp in urma. Creditul a fost garantat cu aceasta fabrica, iar cum banca nu vrea sa piarda a scos la mezat carmangeria Carmen si abator compus din 4 constructii in suprafata de 1340.85 mp plus terenul in suparafata de 1976 mp. Pretul de vanzare este unul urias, mai exact 407.500 euro. Gogu de la Carmen are probleme nu nunmai cu creditele la BRD dar si cu fiscul dar si alti crediori asa ca, spun sursele, acesta incearca sa paraseasca definitiv mediul de afaceri.

Ion Molete si-a bagat Europan-ul in faliment
Pentru patronul firmei de construcții Europan Prod, Ion Molete, problemele au inceput inca de anul trecut cand ar fi trebuit să dea înapoi Regionalei CFR Craiova 1,5 milioane de lei. Asta după ce polițiştii au stabilit că omul de afaceri piteştean a înșelat în acte Căile Ferate, încărcând în devizele unei lucrări cu materiale care fizic nu au ajuns pe șantier. Isprava sa s-a lăsat de atunci cu cu un dosar penal. Pentru a scapa basma curata Molete a trecut la masuri radicale, asa se face ca inca din primele zilei ale acestui an a apelat la instanta pentru a-si baga in faliment societatea si a scapa de belele. Cum cei pe care in urma cu cativa ani ii sponsoriza in campaniile electorale nici nu vor sa mai auda de Molete si de Europan, se pare ca omul de afaceri pitestean va trebui sa se descurce singur de-acum incolo.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments