Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Afacere la cheie ! Începe bătălia pe maidanezii de milioane ai oraşului 

Publicat

in

În urmă cu aproape 8 ani, în august 2011, Consiliul Local Curtea de Argeş a delegat serviciul de ecarisaj către firma Salubritate Publică Curtea de Argeş SRL. Potrivit reglementărilor legale în vigoare dar şi a contractului care expira, in luna mai acestui an serviciul de ecarisaj va trebui externalizat. Potrivit informaţiilor din primăria Curtea de Argeş, se lucreaza intens la documentaşia pentru externalizarea serviciului de ecarsaj mai ales ca deja s-su primit oferte pentru preluarea acetuia. De ce e asa intereseanta activitatea de strangere a maidaneyilor? Simplu, pentru ca este de fapt o afacere extrem de banoasa ! Activitatea servicului condus de familia Nastea a fost una agitata pana acum ajungandu-se prin Tribunale graţie şi implicării medicului veterinar Radu, cam singurul medic veterinar care lucrează cu primăria, cel care a avut contract pentru uciderea câinilor până în anul 2007 și cel care gestionează și în prezent, sub umbrela Primăriei, câinii fără stăpân. Activitatea de strangere a maidanezilor este una profitabila, cel putin asa arata cifrele potrivit cărora, de exemplu, numai intr-o lună se cheltuiesc circa 200 milioane lei vechi pentru tratamentul aplicat animalelor. Ideea ca această sumă nu este ceruta de oricine, ci de Asociația „Suflete Pierdute”, înființat de doctorul Radu împreună cu o familie de germani. Aceeaşi asociaţie din Germania vrea să preia din luna mai a acestui an activitatea de strangere a maidanezilor dar… ce sa vezi, nu este singura iar, potrivit surselor noastre, jurista primăriei nu prea ştie cum să facă să împace competitorii, mai ales că aceştia au în spate diverse personaje influente.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Zece polițiști în izolare la domiciliu, după ce un coleg s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat

in

De

Un poliţist local din oraşul Buziaş, judeţul Timiş, dar şi soţia acestuia, care lucrează la Primăria din localitatea învecinată, Sacoşu Turcesc, au fost confirmaţi cu coronavirus. Atât angajaţii Poliţiei Locale, trei angajaţi ai Poliţiei naţionale, cât şi cei ai primăriei se află în izolare la domiciliu.

Primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, a declarat pentru News.ro că poliţistul local este asimptomatic, dar a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde primeşte tratament, la fel şi soţia lui, care este angajată la Primăria Sacoşu Turcesc.

De altfel, la Sacoşu Turcesc, în total, două angajate au fost confirmate cu noul virus, astfel că întreaga primărie a fost închisă, iar angajaţii au fost trimişi în izolare la domiciliu.

„Soţia poliţistului local a fost confirmată în data de 20 martie, iar din acea dată soţul ei nu a mai fost la serviciu. În data de 28 martie a primit şi el test pozitiv, iar acum este internat la Spitalul Victor Babeş unde primeşte tratament”, a declarat Sorin Munteanu.

Toţi colegii poliţistului local, şapte la număr, se află în izolare la domiciliu. De asemenea, alţi trei poliţişti de la Poliţia Naţională din Buziaş, cu care bărbatul a interacţionat, se află şi ei la domiciliu, în autoizolare, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Inițiativă fără precedent. Un om de afaceri a dezinfectat toate străzile dintr-o comună pe cheltuiala proprie

Publicat

in

De

Un om de afaceri din Lungulețu, județul Dâmbovița, ajutat de frații săi și de prieteni, a dezinfectat străzile din toată comuna pe cheltuiala proprie. El vrea să facă acest lucru săptămânal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Omul de afaceri George Duțu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tot ce a făcut a fost din solidaritate. Astfel, el a anunțat primăria din localitate și a început o acțiune de dezinfecție pe străzile din toate satele comunei.

Dezinfecția a fost făcută cu substanțe care fac parte din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acțiune.

„Din solidaritate. Dacă nimeni nu ia atitudine în comună, am zis să fac eu. Am cumpărat dezinfectant, 2000 de lei m-a costat. Cu frații mei, suntem 5 frați, și doi prieteni am făcut. Personal am fost cu tractorul. Am făcut cu ce utilaje avem. Nu a rămas stradă din comună pe care să nu o fi stropit”, a declarant Duțu.

Acesta spune că este hotărât să continue acțiunea. „O să dau cu dezinfectant pe străzi, pe timpul pandemiei, în fiecare duminică”, a adăugat omul de afaceri.

George Duțu are 400 de hectare plantate cu legume pe care le vinde supermarketurilor.

Vezi și:

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend