spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Adrian Miuţescu, liderul PNL Argeş: „Aţi pierdut contactul cu realitatea românească, domnilor PSD-işti!”

Facebook Twitter Google+
Adrian Miuţescu, liderul PNL Argeş: „Aţi pierdut contactul cu realitatea românească, domnilor PSD-işti!”

Apariţia lui Darius Vâlcov la o televiziune a generat valuri de amuzament în rândul publicului. Aşa-zisa „eminenţă cenuşie” a PSD a înşirat gogoaşă după gogoaşă în ideea că românii, ridicând capul din sărăcie, au să-l creadă.

Glumele că vom depăşi Finlanda, că vom construi canalul Dunăre-Bucureşti, că va începe construirea a trei tronsoane de autostradă şi că toate pensiile din România se vor dubla au fost de natură să stimuleze ironia tuturor analiştilor politici, cei mai mulţi concluzionând că PSD este complet rupt de realitate.

Cât priveşte autostrada Piteşti-Sibiu, Vâlcov nu a şoptit niciun cuvinţel. Acesta a spus, în schimb, că în Făgăraş, la Arefu, vor fi construiţi 175 de km de pârtie de ski. Iată o altă gogoaşă, dat fiind că noi, argeşenii, ştim bine cât de complicate sunt lucrurile la Molivişu şi din ce cauză au fost întrerupte lucrările.

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a comentat:

„Această apariţie la TV a lui Darius Vâlcov este comică şi, totodată, dramatică pentru toţi românii. Autorul programului de guvernare pare venit dintr-o altă lume care nu are nimic în comun cu realitatea. Cineva trebuie să-i aducă cu picioarele pe pământ pe aceşti PSD-işti care fac glume proaste legate de dublarea pensiilor, de construirea a sute de km de autostradă şi a sute de pârtii de ski sau chiar de aministia fiscală a celor care nu şi-au plătit dările şi să le spună că există şcoli fără toalete şi gospodării rurale fără canalizare şi electricitate! Aţi cam pierdut contactul cu realitatea românească, domnilor PSD-işti!”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....