spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ADRIAN CIUREANU din Musatesti A MURIT salvand doua vieti

Facebook Twitter Google+
ADRIAN CIUREANU din Musatesti A MURIT salvand doua vieti

Tanarul de 30 de ani care si-a dat viata, murind inecat pentru a salva o mama si pe fiica acesteia la mare, la Mangalia, este Adrian Ciureanu, din comuna Musatesti satul Stroesti.

„Era o mamă cu un colac albastru, fetiţa avea două plutitoare portocalii pe mâini. Şi soţul femeii s-a dus după ele şi încă un bărbat care n-avea nicio treabă cu aceştia trei”, a povestit un salvamar.

Dar pentru a-i salva de la înec, Adrian şi-a riscat propria viaţă. S-a aruncat în valurile de câţiva metri pentru a-i trage la mal. Când a reuşit, era deja sleit de puteri. Salvamarul de pe plajă a încercat totul pentru el. Trupul neinsufletit al argeseanului a fost adus de valuri la mal in aceasta dimineata.

Tanarul era casatorit dar nu avea copii. In Musatesti inclusiv primarul comunei spune ca tanarul era un om de toata isprava, un om serios pe care toata comunitataea il regreta. De scurt timp isi cumparase o casa la Babana si era foarte fericit. „Un om de toata isprava, istet, apreciat de toata lumea, un tanar ambitios” a declarat, vadit afectat, primarul Constantin Oancea, redactorilor PROFIT.

Acum familia il asteapta acasa pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....