spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Adio idei de proiect pentru amenajarea malurilor Râului Târgului cu nisip de la Mamaia

Facebook Twitter Google+
Adio idei de proiect pentru amenajarea malurilor Râului Târgului cu nisip de la Mamaia

A mai trecut vara unui alt an şi mult visata idee de proiect privind amenajarea malurilor Râului Târgului a cam dispărut.
Încă de acum câţiva ani autorităţile locale, împreună cu Apele Române şi Hidroelectrica, pe atunci în frunte cu fostul primar Călin Andrei, îşi doreau ca zona malurilor Râului Târgului să fie transformată într-una de agrement. Ba mai mult se vorbea şi de apariţia unui ştranrau bariera chimic 1d în aproprierea Râului, pentru ca tot omul ce nu îşi permite marea să poată sta cu burta la soare aproape de casă, cu idei de idei cum ar fi aducerea de nisip de la malul mării pentru amenajarea plajelor.
În urmă cu ceva ani, chiar viceprimarul, actual şi cu atribuţii de primar, Liviu Ţâroiu, declara că „nu se ştie când acest proiect va prinde contur, fiind un proiect numai în stadiul de discuţii. Este complicat şi destul de greu de dus la îndeplinire, doar dacă nu există vreun proiect pe la Apele Române de care Administraţia Locală a Câmpulungului să nu aibă habar”.
În lipsă de iniţiativă vizibilă din partea primăriei, un câmpulungean a găsit de cuviinţă să-şi amenajeze zona din spatele casei. Un lucru de salutat, însă nu se ştie şi cât de legal!

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....