Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Acuzații GRAVE – Fiul lui Gheorghe Dincă ar fi fost implicat într-un viol în grup/ Tatăl său l-a SCĂPAT basma curată

Publicat

in

Apar noi informații privind familia criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Înainte de a pleca în Italia, în urmă cu câţiva ani, Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, a fost implicat într-un caz de viol în grup. Conform informațiilor oferite de o vecină de-a acestuia, fiul lui Dincă a violat-o pe tânără pe un câmp, alături de alți trei bărbați, iar tatăl său l-ar fi ajutat să scape basma curată.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Luptătorii de la trupele speciale au DESCINS în zeci de locații din Capitală

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, a declarat pentru adevarul.ro o vecină de-ale lui Gheorghe Dincă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

‘Nu este imposibil să întoarcem rezultatul’, spune antrenorul Valenciei după înfrângere cu 1 la 4 cu Atalanta

Publicat

in

De

Antrenorul echipei Valencia, Albert Celades, crede în continuare în calificarea formaţiei lui, chiar dacă a fost învinsă de Atalanta cu scorul de 4-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

„Asta complică puţin lucrurile pentru viitor, rezultatul este fără echivoc, dar în final, acest scor de 4-1 nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. Am avut ocazii, dar nu am reuşit să le concretizăm. Rezultatul este foarte clar, dar nu este imposibil să întoarcem situaţia. Vedem ce se va întâmpla pe stadionul nostru, trebuie doar să jucăm bine acasă”, a declarat el, potrivit lequipe.fr.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Atalanta, Gian Piero Gasperini, a declarat că este nemulţumit de faptul că echipa sa a primit gol şi a fost supusă unei presiuni în finalul meciului.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele – surse

„Bineînţeles că sunt mulţumiţi. Este puţină amărăciune pentru golul încasat şi pentru ocaziile oaspeţilor la 4-0. Asta trebuie să ne atragă atenţia. Trebuie să jucăm cu mai multă precizie. Am pierdut multe baloane. Dar 4-1 este un rezultat mare. Am jucat foarte bine, am fost periculoşi şi am fi putut marca mai mult. Vrem să dovedim că merităm să mergem în sferturi”, a declarat Gasperini.

Miercuri, Atalanta a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Valencia, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Au marcat: Hateboer ’16 şi ’63, Ilicici ’42, Freuler ’57 / Cerişev ’66.

Partida retur va avea loc la 10 martie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Parlamentul portughez examinează legalizarea eutanasiei

Publicat

in

De

Legislativul portughez examinează joi mai multe proiecte de lege în favoarea dezincriminării eutanasiei, respinsă în urmă cu doi ani, dar care în prezent are şanse mari de a fi adoptată, în pofida opoziţiei Bisericii Catolice şi a medicilor, transmite AFP potrivit Agerpres.

Cinci propuneri de lege autorizând ”decesul asistat medical”, dintre care una depusă de Partidul Socialist, aflat la guvernare, vor fi dezbătute joi începând cu ora 15:00 (locală şi GMT), iar ulterior supuse votului în primă lectură. Mai multe organizaţii care se opun eutanasiei au făcut apel la manifestaţii în faţa parlamentului.
În mai 2018, legislativul portughez a respins, la o diferenţă de numai cinci voturi, mai multe texte care susţin eutanasia. De atunci, socialiştii şi-au consolidat poziţia în parlament în urma alegerilor din octombrie 2019 şi balanţa ar urma să se încline în favoarea eutanasiei.

”Cred că toate propunerile vor fi adoptate, întrucât acum dispunem de o majoritate parlamentară favorabilă dezincriminării eutanasiei”, a declarat Bruno Maia, medic neurolog şi lider al unei mişcări favorabile ”dreptului de a muri demn”.

Rezultatul votului nu poate fi însă prezis cu exactitate, întrucât deputaţii socialişti şi cei ai principalului partid de opoziţie nu au primit niciun consemn de vot. Atât premierul Antonio Costa, cât şi liderul opoziţiei Rui Rio susţin proiectul de legalizare a eutanasiei.

În schimb, Biserica Catolică, majoritară în Portugalia, organizaţiile reprezentative ale personalului medical şi Consiliul naţional de etică pentru ştiinţele vieţii, organism consultativ independent legat de parlament, se opun textelor care vor fi examinate joi.

În afară de propunerea socialiştilor, care determină ”condiţiile speciale pentru practica eutanasiei non-punitive”, au mai elaborat propuneri legislative favorabile eutanasiei Blocul de Stânga (extrema stângă), formaţiunea PAN, Verzii şi un deputat liberal portughez.

Partidul Comunist, partidul minoritar de dreapta CDS-PP şi singurul deputat de extremă dreapta au anunţat deja că vor vota contra tuturor acestor texte legislative.

În cel mai recent sondaj pe acest subiect, realizat în 2017, 46,1% dintre portughezi s-au declarat favorabili eutanasiei, iar 27,4% împotrivă. O proporţie de 44,1% dintre portughezi considerau că trebuie organizat un referendum.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend