Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! Scandal monstru la o grădiniţă din Curtea de Argeş – Panţuresccu: DACĂ NU VĂ CONVINE, MĂINE ÎNCHID GRĂDINIŢA

Publicat

in

– Părinţii, nemulţumiţi de noua directoare şi de absenţa ingijitoarelor, au mers la primărie să ceară explicaţii

– Replicile primarului au fost nesimţite: ” Să vină mămicile la mine, nu taţii” şi ” Dacă nu vă convine, de mâine închid grădiniţa ”

E scandal mare la Gradiniţa situată pe Bulevardul Basarabilor dn Curtea de Argeş, zona Romarta. Mai mulţi părinţi ne-au sunat de la primele ore ale dimineţii reclamand grave abuzuri şi totalul dezinteres pentru cei circa 120 copii care au inceput noul an şcolar la Gradiniţa CĂSUŢA CU POVEŞTI, fosta O LUME MINUNATĂ.

Majoritatea părinţilor reclamă faptul că grădiniţa functioneaza ilegal fără necesarul de ingrijitoare cerut de lege iar micuţii sunt expuşi unor riscuri majore. De asemenea, mulţi părinţi contestă numirea unei noi directoare aşa ca, mulţi dintre acestia, au mers la primărie pentru a solicita implicarea primăriei în rezolvarea situatiei. Aici, surpriza ! Primarul Panţurescu le-a intors spatele şi, conform declaraţiilor unor părinţi, a jignit sau a dat replici nesimţite. ” Pur şi simplu Panţurescu uită ce are de făcut în primărie, e un nesimţit. În loc să ne asculte, acesta ne-a spus nervos ca, dacă nu ne convine, el de mâine închide grădiniţa”, ne-a declarat un părinte revoltat. Un alt părinte spune că primarul Panţurescu i-a luat la mişto şi ca il va reclama institutiilor abilitate. ” Noi ne-am dus cu probleme acolo si, in loc sa se implice, ne ia la misto ca de ce mergem noi, tatii, acolo si ca mai bine era daca veneau mamicile”

Ehipa ziarului si televiziunii noastre a incercat sa obtină informatii de la Primăria Curtea de Arges insa a fost imposibuil, ca de fiecare data cand e vorba de interesul cetateanului.

Ce spune noua directoare 

Am contactat-o pe Camelia Barbu, directoarea contestata a Gradinitei  CĂSUŢA CU POVEŞTI iar aceasta ne-a spus că ” Da, părinţii au motive de ingrijorare  pentru ca, in acest moment, nu mai avem nicio ingrijitoare. Cele doua au plecat iar noi nu mai putem angaja altele. Am anuntat si Inspectoratul Scolar Arges care stie despre aceasta situatie. Eu spun sa avem rabdare pentru ca totul se va rezolva”, ne-a declarat Camelia Barbu. Cate despre faptul ca multi parinti contesta numirea ei in functia de directoare aceasta nu a dorit sa comenteze precizand ca nu vrea sa intre in polemică cu părinţii.

Şeful ISJ Argeş: nicio grădiniţă din Curtea de Argeş nu este bugetata, deci nu se pot face angajari

L-am contactat si pe Dumitru Tudosoiu, Şeful ISJ Argeş care ne-a declarat: ” Am fost informat despre situatia de la Curtea de Arges dar va dau o veste proasta: ceea ce este acum acolo se poate intampla la oricare dintre gradinite, asta pentru ca niciuna din Curtea de Arges nu a fost prinsa in bugetul de stat. Mai pe scurt, cea care poate bugeta, da bani pentru a angaja doi ingrijitori, este Primăria Curtea de Arges, desigur daca are bani in bugetul local pentru asta.  In plus, sunt cele doua ordonante de urgenta care stabilesc ca posturile sunt inghetate. Una dintre acte spune, totusi, ca la doi angajati plecati mai poti angaja doar unul. Asadar, totul depinde de primaria Curtea de Arges daca va aloca bani pentru a putea plati doi ingrijitori. Noi nu putem dar sunt convins ca situatia va fi remediata. Vreau sa precizez ca 90 % din gradinitele din judet au aceeasi problema si pot risca aceeasi situatie”, spune Dumitru Tudosoiu.

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nu intră oricine! Doamna ministru nu a spus care a fost scopul vizitei

Publicat

in

De

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul Direcției de Protecție a Copilului Cluj, care a cerut ca ea să se legitimeze înainte de a pătrunde în incinta instituției.„Doamna ministru nu a spus care a fost scopul vizitei”, a subliniat Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj.

Aflat în concediu, directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, a declarat că accesul în curtea instituției este reglementat de proceduri, pe care paznicul le-a respectat.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marți, la sediul DGASPC Cluj, cu o mașină a Prefecturii și a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul mașinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o. Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgență a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce șoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanții au coborât din mașină, astfel că le-a permis accesul”, a spus Tămaș,

Acesta a subliniat că Violeta Alexandru a stat de vorbă 10 minute cu un șef de serviciu și cu unul dintre directori.

„Doamna ministru nu a spus care a fost scopul vizitei”, a subliniat Daniel Tămaș potrivit antena3.ro.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Revenire spectaculoasă pe scena politică!

Publicat

in

De

Pe scena politică a avut loc o revenire spectaculoasă. A decis să se alăture din nou Partidului.

Este vorba despre Cristian Diaconescu, care a revenit în partidul PMP.

Acesta a fost prezentat, marţi, de preşedintele partidului, Eugen Tomac, la începutul Consiliului Executiv Naţional al partidului, fără a dezvălui ce funcţie va ocupa.

„Avem o şedinţă specială astăzi, un Consiliu Executiv Naţional care începe cu o veste bună. Să-i urăm bun revenit domnului ministru Cristian Diaconescu. Întărim rândurile şi intrăm în linie dreaptă pentru a ne atinge împreună obiectivele pe care le-am stabilit în acest an – PMP plus 10%. Împreună cu domnul preşedinte Diaconescu, împreună cu ceilalţi colegi, sunt convins că ţintele noastre politice vor deveni realitate”, a afirmat Tomac.

Cel mai probabil, Diaconescu va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al PMP, potrivit unor surse, arată flux24.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend