spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ACUM! Proteste pe Transfagarasan – au fost blocate camioanele cu lemne

Facebook Twitter Google+
ACUM! Proteste pe Transfagarasan – au fost blocate camioanele cu lemne

In timp ce ministrul Apelor si Padurilor se afla in Arges, in zona montana, au inceput de aproape o ora protestele.

Agent Green blochează camioanele cu lemne din munții Făgăraș
Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu national la exploatarea pădurilor virgine.

30 de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș. Protestatarii trag prin această acțiune pașnică spontană semnalul de alarmă cu privire la distrugerea ultimelor păduri virgine din zona Vidraru care pun în pericol inclusiv lacul de acumulare, un obiectiv strategic pentru sistemul energetic national. Protestatarii au ocupat arborii cu corturi speciale și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați Ultimele Păduri Virgine” în limbile română și engleză.

„Am cerut celor de la Garda Forestieră să îmi facă o informare dacă acolo se exploatează legal.” a spus ministrul in urma cu scurt timp referitor la aceste proteste.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....