spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ACUM! Percheziţii în Argeş la fermieri suspectaţi de furt de oi!

Facebook Twitter Google+
ACUM! Percheziţii în Argeş la fermieri suspectaţi de furt de oi!

Descinderi ale oamenilor legii în această dimineaţă, în judeţul Argeş, la fermieri suspectaţi de furt de oi. Descinderile aflate în plină desfăşurare, au loc în comuna Mioarele, satul Suslăneşti. Cei vizaţi sunt patru fraţi care au mai avut probleme cu legea.

Descinderile în plină desfăşurare au fost organizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, cu sprijinul oamenilor legii de la Poliţia Câmpulung şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş. Au loc patru percheziţii la locuinţele a patru fraţi, cu vârste între 24 şi 48 de ani, din comuna Mioarele satul Suslăneşti. Fraţii sunt crescători de animale, oi şi vaci, având propria fermă. Aceştia sunt suspectaţi că au furat mai multe oi din judeţul Sibiu.

Despre fermierii călcaţi de poliţişti, s-a scris mult în anii precedenţi. Presa relata pe larg nemulţumirile sătenilor care cereau ajutor autorităţilor împotriva ilegalităţilor comise de cei patru fraţi. Aceştia au mai fost cercetaţi într-un dosar penal tot pentru furt de animale, în noiembrie 2015. Atunci erau acuzaţi că au furat o turmă de peste 200 de oi din judeţul Braşov, fiind prinşi pe DN 73 când duceau animalele la Suslăneşti. Fraţii denumiţi generic de localnici şi „Haiducii” sunt recidivişti având în trecut, condamnări pentru furturi şi infracţiuni comise cu violenţă.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....