Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! Mașină vandalizata în Curtea de Arges, în acelasi loc unde au fost incendiate alte 6 – RĂZBUNARE ?

Publicat

in

Un argesean de pe strada 1 decembrie din Curtea de Arges s-a trezit in aceasta dimineata cu masina vandalizata. Proprietarul este unul dintre cei carora le-au ars masinile in acceasi parcare in cursul lunii mai a acestui an.  Atunci, nu mai putin de ase maşini au ars în aceiasi parcare de pe strada 1 Decembrie parcare din oraş iar politistii au stabilit ca focul a fost pus intenţionat la două autoturisme care aparţin aceluiaşi proprietar, un tânăr care se ocupa cu trimiterea de muncitori în străinătate. Aazi noapte, potrivit, informatiilor masina aceluiasi barbat a fost vandalizată si spune ca este vorba de o razbunare.” Pentru ca Politia nu si-a facut treaba atunci cand au ars masinile, azi noapte mi s-a vandalizat in aceiasi parcare alta masina. Am gasit-o zgaraiata si data cu spray”, ne-a declarat barbatul care acum se afla la sediul Politiei Curtea de Arges.

 

Revenim cu detalii…

 

FOTO: incendiu masini luna mai, str. 1 Decembrie 2018, Curtea de Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Schimbare explozivă! De cine va fi ‘înghițită’ Jandarmeria

Publicat

in

De

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pregăteşte o reformă majoră în rândul Poliției și Jandarmeriei. Documentul – obținut de PresaSM – se intitulează „examenul de capacitate al Românei” și are două direcții majore.

Prima prevedere are ca obiect „comasarea efectivelor Poliţiei cu cele ale Jandarmeriei, pentru a crea o structură unică de poliţie, compactă şi eficientă”.

Mai exact, la orașe, jandarmii vor executa toate misiunile pe linia siguranței și ordinii publice sub comanda Inspectoratului Județean de Poliție. Mai mult, patrulele ar putea deveni mixte și efectivele vor crește de la doi agenți/patrulă la trei sau chiar la patru, mai ales în zonele cu risc infracțional ridicat.

În schimb, la sate, jandarmii vor asigura atât ordinea publică, dar vor avea și atribuții pe linie judiciară, de cercetare a anumitor fapte antisociale/infracțiuni. Pe viitor, potrivit documentului, jandarmii vor fi transformați în polițiști la orașe, iar la sate vom avea un fel de jandarmerie rurală. După modelul din perioada interbelică.

Vezi și: Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Finanțelor produce reacții în lanț după anunțul făcut!

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, produce reacții în lanț după ce recent a anunțat că va face un nou împrumut. 

Cei de la PSD nu au întârziat să reacționeze: „Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim, proiect lăsat de #PSD pe masa guvernului.
Au zis că vor corela acest salariu cu anumiți indicatori economici. Au uitat însă formula.
Îi vom forța să majoreze salariul minim la un nivel decent prin mecanismele europene. PSD susține introducerea unui salariu minim european reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru”, este transmis în postarea lor.

Vezi și:

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend