spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ACUM la CORBI – Birocratia incurca la salvarea unei vieti

Facebook Twitter Google+
ACUM la CORBI – Birocratia incurca la salvarea unei vieti

Situaţie delicatǎ in satul Stǎneşti din comna Corbi unde un cǎţel se zbate între viaţǎ şi moarte în beciul unei case nelocuite, aflate chiar lângǎ şcoalǎ. Invǎţǎtoarea, care la rândul ei a fost anunţatǎ de elevi de cǎţelul suferind s-a arǎtat indignatǎ de faptul cǎ, cel puţin deocamdatǎ nimeni nu poate interveni pentru salvarea animalului. “E vorba de un suflet… Poliţistul a venit acolo şi a zis cǎ el se ocupǎ de oameni, nu de animale, aşteptǎm sǎ vinǎ pompierii pentru cǎ ştim cǎ ei mai rezolvǎ astfel de cazuri. Este foarte greu de gǎsit propiretarul casei însǎ, pentru cǎ doamna care locuia aici a murit iar fata ei este la Curtea de Argeş… Trebuie sǎ facǎ cineva ceva sǎ salveze animalul…” ne-a povestit supǎratǎ învǎţǎtoare de la Stǎneşti.

Mǎdǎlina Epure, purtǎtor de cuvânt în cadrul ISU Arges a declarat pentru PROFIT cǎ la faţa locului au ajuns cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţǎ din Corbi însǎ nu pot intra în curtea cu pricina fǎrǎ acordul proprietarului. Urmeazǎ ca poliţia sǎ gǎseascǎ proprietarul şi apoi sǎ poatǎ fi salvat cǎţelul.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....